To je to što me zanima!

Čudesna Duvnjakova predstava za pobjedu Kiela u Ligi prvaka. Pomogao je i 'zagrebašima'!

Zabijao je, iznuđivao isključenja i sedmerca, a usput je pomogao i Zagrebu koji sada može zasjesti na mjesto koje vodi u osminu finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

U 10. kolu rukometne Lige prvaka njemački Kiel je u infarktnoj završnici slavio 26-25 protiv norveškog Kolstada, ponajprije zahvaljujući čudesnoj predstavi kapetana hrvatske reprezentacije, Domagoja Duvnjaka!

Dule je tijekom utakmice imao nešto manju ulogu u ofenzivnim akcijama, no u posljednjih 15-ak minuta uzeo je ključeve napada i krenuo nizati majstorije.

POTEKLE SU I SUZE Emotivni prizori u zagrebačkoj Areni: Rukometaši se pobjedom oprostili od vjernog navijača

Čudesna predstava Domagoja Duvnjaka

Najprije je zabio dva gola, potom iznudio crveni bivšeg suigrača i najboljeg igrača protivničke momčadi, Sandera Sagosena, uz dodatni sedmerac. Zatim je ukrao loptu i zabio gol za poravnanje (23-23), da bi na ulasku u pretposljednju minutu ponovno zabio za izjednačenje (25-25) i dao svojoj momčadi nadu, što je Kiel iskoristio odigravši sjajno obranu u posljednjoj minuti, a za Nijemci su za sve nagrađeni pobjedonosnim golom Dahmke praktički u posljednjoj sekundi utakmice.

Duvnjak je utakmicu završio s četiri gola, koliko je dodao i Johansson, dok je Ekberg bio najefikasniji s čak osam golova. Na poraženoj strani po pet su zabili Sagosen, Lyse i Gudjonsson.

NI'KO KAO NIKOLIĆ Šoštarićev pomoćnik za 6! 'I šef mi je čestitao, a upijam savjete od Gojuna, Čupića, Dibirova...' SRUŠILI SZEGED Zagrebaši nakon pobjede: Uz ovu publiku je lakše igrati, a obećali smo da ćemo pobijediti

Pomogao je i Zagrebu

Sjajna predstava našeg kapetana još je veća kada znamo da je izravno pomogao Zagrebu, koji će u slučaju gostujuće pobjede nad Eurofarm Pelisterom (četvrtak, 18.45) zasjesti na mjesto koje vodi u osminu finala Lige prvaka!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Keyko 999 07.12.2023.

    A onda je u repki ili ozlijeđen ili neprepoznatljiv. Tako igra u reprezentaciji od kad je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta, dakle prije ko zna, nekih 8-10 godina....

  • Gladijator84 06.12.2023.

    Bravo Dule takav nam trebaš u reprezentaciji.

  • Ugodan 06.12.2023.

    Jel umoran

Komentiraj...
Vidi sve komentare