To je to što me zanima!

Čudesne fotke! Najbolji trenuci spektakularnog dočeka u Zadru

U fantastičnim fotografijama Filipa Brale uhvaćen je Šime Vrsaljko koji vozi jet-ski, Danijel Subašić koji se malo okupao u moru... Kapetan Luka Modrić pjevao je s Mladenom Grdovićem. Fotografije za cijeli život
Vidi originalni članak

Nezaboravno slavlje pripremili su Zadrani svojim Vatrenima. Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković pozdravljali su s jedrenjaka 'Branimir' tisuće ljudi okupljenih uz rub Poloutoka i Rive.

Koliko je to emotivno i moćno bilo zabilježio je sjajni zadarski fotograf Filip Brala.

Uz vječne hitove Mladena Grdovića svi su pratili svaki korak srebrnih Vatrenih, a u 21 i 10 igrači su se iskrcali na gatu gdje je započeo spektakularan doček.

U 21 i 30 Luka i ekipa izašli su na pozornicu ispucavajući potpisane lopte u publiku.

U fantastičnim fotografijama u našoj galeriji uhvaćen je Šime Vrsaljko koji vozi jet-ski, Danijel Subašić koji se malo okupao u moru..

Tu je i genijalna poruka kapetanu Luki Modriću.

Tu je i silovita emocija koju prikazuje fotografija zagrljenih Mladena Grdovića i Luke Modrića koji pjevaju skupa... 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

KVIZ: Koliko si dobro pratio finale SP-a?

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lola2108 19.07.2018.

    Steta sto nije bilo Marka Perkovica da zapivamo po koju hrvatsku, i zacepimo usi i usta zlocincima antifasistima! Bilo bi savrseno, ovako je bilo odlicno!

  • KALIMERO 18.07.2018.

    Domagoj Vida i Ivan Rakitić su iz male sredine, pa je tako njihov doček bio skromniji. Osijek, kao najbliži grad trebao je ugostiti dvojicu Vatrenih i pokazat kako se dočekuju Vatreni ... no cijela prića je malo drugačija ... Osijek nije organizirao ni gledanje utakmica na glavnom trgu, tek nakon pritisaka je ipak za finale organizirano gledanje utakmice. Ekran stigao iz R.Srpske 😀😀 .. nabrzaka i vlak za doček u Zg organiziran ... što reći vodstvo grada zakazalo. Hočemo Vatrene u Osijeku!!

  • MateCro 18.07.2018.

    Yugosi na zadatku od jutra, kažu deru minuse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare