To je to što me zanima!

Čudesni Bellingham opet riješio utakmicu! Modrić počeo od prve minute na novom stadionu

Modrić je prvi put ove sezone počeo utakmicu u prvom sastavu Reala, a u igri je bio sve do 77. minute, kada ga je zamijenio Brahim Diaz. Bio je kapetan Reala u prvoj utakmici na renoviranom stadionu
Vidi originalni članak

Tek je prošlo četiri kola La Lige, a Jude Bellingham (20) izrastao je u superjunaka Real Madrida! Senzacionalni Englez pridružio se Realu ovog ljeta nakon velikog transfera od čak 103 milijuna eura, ali svakom utakmicom Bellingham opravdava taj posao.

Real je u susretu četvrtog kola La Lige na renoviranom Santiago Bernabeu pobijedio gradskog rivala Getafe s 2-1 i tako ostao stopostotan u španjolskom prvenstvu. 

RENOVIRANI STADION REALA VIDEO Pogledajte spektakularni novi Bernabéu, danas otvorenje ŽELI OPET BITI NEZAMJENJIV Španjolci: Modrić neće sjediti mirnih ruku. Planira opet voditi glavnu riječ u Real Madridu

Gosti su pružili izuzetno čvrst otpor na gostovanju. Getafe je poveo u 11. minuti putem Borje Mayorala, a Joselu je izjednačio u 47. minuti. Taj je gol bio sporan zbog mogućeg zaleđa, a obrambeni igrač Getafea očigledno je igrao rukom prije nego što je napadač Reala pospremio tu loptu u mrežu.  Ipak, nakon VAR-a sudac nije svirao penal, a to je bila dobra šansa da Luka Modrić zabije prvi gol Reala na novom stadionu.

Modrić je imao sjajnu šansu i skoro zabio gol glavom, ali njegov je pokušaj obranio golman gostiju, David Soria. Modrić je prvi put ove sezone počeo utakmicu u prvom sastavu Reala, a u igri je bio sve do 77. minute, kada ga je zamijenio Brahim Diaz. Bio je kapetan Reala.

Real je utakmicu 'slomio' tek u petoj minuti sudačke nadoknade. Golman gostiju zaustavio je dobar pokušaj Reala, a Bellingham je odlično reagirao i spremio odbijenu loptu u mreži.

Uložili 400 milijuna u renovaciju stadiona

Real je konačno predstavio novi, renovirani Santiago Bernabeu.

ZARADIO APLAUZ VIDEO Luka se vraća u prvih 11? Pogledajte sjajan gol s treninga

Obnova Santiago Bernabeua trajala je tri godine, a Real je u renovaciju stadiona uložio 400 milijuna eura. 

ZBOG OZLJEDE Težak udarac za Real: Vinicius će izbivati s travnjaka tjednima

Kultni stadion Kraljevskog kluba dobio je pomični krov, velike semafore i teren koji se može prilagoditi raznim sportovima, od nogometa do košarke i tenisa. Primjerice, u isto vrijeme se na njemu mogu igrati košarka i tenis.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 03.09.2023.

    Igra se dok Real ne zabije!!

  • 25__sati 02.09.2023.

    Ajde,zaradio si i za unuke.Odigraj EP i laganini u mirovinu.A možda oni šašavi arapi ti i daju nešto.

  • pomidorapoma 02.09.2023.

    Kapetane kapetane tako su ga one zvale.Luka legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare