To je to što me zanima!

Čudesni Duvnjak odveo HSV u finale Lige prvaka protiv Barce

Domagoj Duvnjak zabio je impresivnih 11 golova Kielu u polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Dule je "probušio" Thierryja Omeyera i odveo HSV u finale protiv Barcelone
Vidi originalni članak

Nakon što je u prvoj polufinalnoj utakmici rukometne Lige prvaka Barcelona dobila Kielce, HSV je na krilima sjajnog Domagoja Duvnjaka razbio Kiel 39-33 i izborio finale protiv Katalonaca.

Duvnjak je bio apsolutni junak i prvo ime HSV-a. Hrvatski reprezentativac utrpao je impresivnih 11 golova iz 13 pokušaja Kielu i izludio je francuskog golmana Thierryja Omeyera. Duvnjak je bio sjajan, a osim odlične igre u napadu, podijelio je nekoliko asistencija i odigrao solidno u obrani.

Duvnjak je danas proslavio 25. rođendan. Nije ugasio 25 svjećica, ali je ugasio svijetlo Omeyeru utrpavši mu 11 komada. Bravo, majstore.

Igor Vori zabio je pet golova, Blaženko Lacković dodao je dva gola.

Liga prvaka, polufinale:

HSV - Kiel 39-33 (19-16)

Idi na 24sata

Komentari 37

  • daljinac 02.06.2013.

    koja fantastična utakmica ! hahahahah a tek zanimljiva !

  • chelseaMG 02.06.2013.

    svaka čast dule!

  • dostavljačica 02.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare