To je to što me zanima!

Čudesni Kolega ušao u drugu vožnju! Tri Hrvata nisu uspjela

Samuel je startao 36. po redu, a doskijao je do 20. mjesta. Držao je odličan tempo tijekom cijele prve vožnje. Zubčić je napravio jednu veću grešku, Vidović je završio 33., a Istok Rodeš nije stigao do cilja
Vidi originalni članak

Norvežanin Lucas Braathen vodeći je nakon prve vožnje slaloma Svjetskog kupa u švicarskom Adelbodenu, dok se od četvorice hrvatskih skijaša samo Samuel Kolega plasirao u drugu vožnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjednik slaloma u Val d'Isèreu, 22-godišnji Braathen, je stazu završio 52 stotinke sekunde ispred Švicarca Loïca Meillarda, dok je treći Nijemac Linus Strasser (+0.60).

Samuel Kolega je sa startnim brojem 36 došao do 20. mjesta s zaostatkom od 2.93 za vodećim. Odskijao je u odličnom ritmu cijelu prvu vožnju, posebice u srednjem dijelu gdje je smanjio zaostatak za vodećim.

Filip Zubčić je imao veću pogrešku u drugom dijelu staze i okončao je kao 31. s 3.80 sekundi zaostatka, te mu je samo osam stotinki nedostajalo za drugi lauf. Matej Vidović je bio 33. s dvije stotinke sporijim vremenom od Zubčića, dok je Istok Rodeš odustao. 

Druga vožnja je u 13.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bubamar 08.01.2023.

    MA KAD HRVAT PRDNE SVI SVRŠAVAJU

  • ) () + 08.01.2023.

    Nebitno, žao mi je ali tako je, samo trošak

  • perijeleti 08.01.2023.

    Nazalost nasi skijasi (i skijasice) zive od drzavnih novaca a svoje obaveze rade vise revijalno nego kvalitetno i profesionalno.Osobno smatram da ih barem polovicu treba maknuti sa drzavnih jasli a drugoj polovici dati rok od godinu dana da se poboljsaju i pocnu osvajati bodove ili i njih maknuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare