To je to što me zanima!

Čudesni Medveščak strpao je u seriju pobjeda i Metallurg...

Hokejaši Medveščaka nastavljaju sa sjajnim igrama u KHL-u. U Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili su Metallurg iz Magnitogorska (4-1) za šesto slavlje u nizu
Vidi originalni članak

Vitjaz, Dinamo Riga, Spartak Moskva, Traktor Čeljabinsk, Neftehimik pa Metallurg. Medveščakov niz pobjeda u KHL-u nije stao ni nakon ogleda s klubom iz Magnitogorska. "Medvjedi" su slavili u Domu sportova s uvjerljivih 4-1.

Nakon mirnih prvih 20 minuta, poslije odmora zagrebačka momčad izašla je odlučnija u namjeri da zabije gol pa je pogodila mrežu gostiju triput u deset minuta. U 22. zabio je Milan Jurčina, u 25. Radek Smolenak, a u 32. Marek Kvapil.

Rusi su u završnoj dionici smanjili na 3-1 preko Vladislava Kaletnika, ali više od toga nisu se uspjeli približiti "medvjedima" čiju je pobjedu u posljednjoj minuti utakmice potvrdio Marek Kvapil drugim golom na utakmici.

Medveščak se ovom pobjedom digao na peto mjesto Zapadne konferencije s deset pobjeda i sedam poraza. Ima jednak broj bodova kao i Lokomotiv iz Jaroslavlja te moskovski Dinamo na četvrtom odnosno trećem mjestu, a drugoplasirani Jokerit bježi mu samo jedan bod.

Medveščak će četvrtu i posljednju domaću utakmicu u nizu odigrati protiv Salavata iz Julajeva u nedjelju (17:30), a onda ide na gostujuću turneju upravo kod Metallurga i Salavata, potom i Barsa iz Kazana te Lade Togliatti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • docine 03.10.2015.

    Pogledajmo imena strijelaca za medvjede pa pa ćemo lako zaključiti ko ustvari igra za NAŠE...

  • daljinac 03.10.2015.

    Koga uopće ti stranci zanimaju ?!

  • manichu 03.10.2015.

    Bravo za Medveščak. A novinar bi se mogao naučiti kako se zovu klubovi u KHL. Pa ond au tablici malo piše imena gradova, malo kubova. I da klub se ne zove Bars Kazan nego Ak Bars. Ak Bars znači snježni leopard, ali to je valjda previše za novinara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare