To je to što me zanima!

Čudesni Messi dao hat-trick i izjednačio se s Ronaldinhom!

Messi je večeras dao tri gola i pobjegao prvim pratiteljima Luisu Suarezu i Cristianu Ronaldu u utrci za najboljeg strijelca. Messi ima devet pogodaka više od spomenutog dvojca
Vidi originalni članak

Barcelona je nastavila svoj niz nepobjedivosti koji traje kroz cijelu sezonu! Kod kuće su u 31. kolu svladali Leganes 3:1 i upisali 24. trijumf uz sedam remija. Pobjedu im je donio, a tko drugi nego Lionel Messi koji je postigao sva tri pogotka dok je za goste rezultat smanjio El Zhar.

Bila je to, računamo li i sedam susreta s kraja prošle sezone, 38. utakmica Katalonaca da su teren napustili neporaženi. Izjednačili su se tako Messi i društvo s Real Sociedadom i njegovim rekordom između 1979. i 1980. godine! Još im jedan susret treba da postanu apsolutni rekorderi u španjolskoj Primeri, a priliku za to imaju u sljedećem kolu kod kuće s Valencijom.

Barca je povela protiv Leganesa pogotkom Messija iz slobodnog udarca u 27. minuti. Bio je to njegov šesti gol u 2018. godini iz slobodnjaka u svim natjecanjima, ali i šesti ukupno u ligi u tekućem prvenstvu čime se Argentinac izjednačio s nekadašnjim suigračem Ronaldinhom kojemu je to za nogom pošlo u sezoni 2006./07.

Za idući gol Messiju je trebalo samo pet minuta, zabio je za 2:0 na asistenciju Coutinha, a treći je zabio nakon proigravanja Dembelea u akciji u kojoj je sudjelovao i Rakitić. S ta tri pogotka dogurao je Argentinac do brojke od 29 golova u Primeri pobjegavši prvim pratiteljima Luisu Suarezu i Cristianu Ronaldu u utrci za najboljeg strijelca. Messi ima devet pogodaka više od spomenutog dvojca.

Leganesov poraz ublažio je El Zhar u 68. minuti, a dodajmo da je Ivan Rakitić odigrao cijeli susret za Barcelonu.

U preostala dva dvoboja, Celta je u Vigu ponizila Sevillu 4:0 uz tri gola Aspasa i autogol Arane, a Betis je bio bolji od Eibara 2:0 (Leon, Arbilla).

Idi na 24sata

Komentari 103

  • pančodelaguz 08.04.2018.

    Čekamo hajdukbarcu da se oglasi.on je i inače doktor po struci-psihić i to top.nema ga neko vrijeme ovdje.Zadnje što mi je javio da je dirk pušten iz umobolnice i da je sada na terapiji odvikavanja-od pretjeranog navlačenja što je dovelo do psihčke ovisnosti koja je po barcihajduku gore od fizičke ovisnosti.čak su ga morali kirurzi osunetit.toliko od Vašeg pančadelaguza.

  • čoviksjuga 08.04.2018.

    Najveći igrač za male utakmice !

  • pančodelaguz 08.04.2018.

    Pančodelaguz kaže ovo-jadan čovjek.prijedlog-pošalji nam žiro račun da ti možemo pomoć.šteta bi bila da nam takav biser ovdje prerano ode u vječna lovišta tako mi mog djeda apotekara.nedaj se kovač nije ti se ni baba dala

Komentiraj...
Vidi sve komentare