To je to što me zanima!

Čudesni Messi srušio rekord, Rakitić je zabio 'svojoj' Sevilli

Barcelona je protiv Seville slavila 5-1 u utakmici 12. kola Primere, a treći je gol postigao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. U povijesne se knjige upisao Lionel Messi...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić prekinuo je gotovo dvomjesečni golgeterski post u Barceloni golom svom bivšem klubu. Sevilla je na Camp Nouu izgubila 5-1, a hrvatski reprezentativac zabio je treći gol za katalonski klub u 65. minuti.

Sjajno mu je asistirao Luis Suárez , a Raketa glavom uz manje poteškoće zabio svoj treći gol za Barcelonu u Primeri. Nije ga slavio jer je zabio svojim nekadašnjim suigračima...

Reuters/PIXSELL

Nakon utakmice najviše će se pričati o fenomenalnom Lionelu Messiju koji je prvo izjednačio, a potom i oborio rekord Telma Zarre na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva svih vremena. Čudesni Argentinac postigao je hat-trick te tako upisao 251., 252. i 253. gol u Primeri. Zarra je ostao na 251 golu.

Messijev prvi gol u 20. minuti pravo je remek-djelo. Leo je s 20 metara pogodio same "rašlje" gostujućeg gola za 1-0. Sevilla je taj rezultat sačuvala do odmora, a već u drugoj minuti nastavka šokirala navijače na Camp Nouu izjednačenjem.

Sve je zakuhao Vitolo ubacivši oštro na peterac gdje se od nekoliko nogu lopta na kraju od Jordija Albe odbila u praznu mrežu Barcelone.

No nije Barça dugo čekala na odgovor. Samo dvije minute poslije Neymar je vratio vodstvo domaćinu golom glavom nakon asistencije Xavija . Bio mu je to 11. gol u sezoni.

Utakmica se definitivno prelomila Rakitićevim golom, a potom je na scenu ponovno stupio Lionel Messi novim dvama golovima za povijesne knjige. Jednom mu je asistirao Suárez, drugi put Neymar i bio je to kraj priče za bivši klub Ivana Rakitića koji je na terenu proveo svih 90 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • svejedobro 24.11.2014.

    Bravo super Messi :-))

  • Frane10 23.11.2014.

    Najveći

  • sinče 23.11.2014.

    MESSIJA!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare