To je to što me zanima!

Čudesni Misimović, Džeko i Grafite, Ivi Iličeviću crveni

Npočetku sezone u Njemačkoj sjajnu je utakmicu odigrao odigrao napadački tercet prvaka. Džeko i Grafite zabili su po jedan, a Misimović dva gola
Vidi originalni članak

Nogometaši Wolfsburga rutinski su prošli u drugo kolo Njemačkoga nogometnog kupa. Na otvaranju nove sezone u Njemačkoj slavili su kod trećeligaša Wehena iz Wiesbadena 4-1. Odličnu je utakmicu odigrao čudesni napadački tercet bundesligaških prvaka: Brazilac Grafite Zvjezdan Misimović i Edin Džeko. Grafite je doveo Volfsburžane u vodstvo u 25. minuti na asistenciju Džeke, da bi Misimović povisio u 41. minuti nakon fenomenalnoga dvostrukoga duplog pasa s Džekom. Predriblao je 27-godišnji Bosanac golmana domaćih i ušetao se s loptom u gol. Na 3-0 povisio je Džeko iz prekida, na Misimovićevu asistenciju, da bi za 4-0 zabio Misimović nakon što mu je loptu sjajno petom odigrao Grafite. Misimović je izbacio svog čuvara iz ravnoteže i mirno plasirao loptu u mrežu.  Vratar Wolfsburga, Švicarac Benaglio, obranio je Ziemeru 11-erac u 52. minuti, a utješni su gol igrači Wehena svejedno uspjeli zabiti deset minuta kasnije.
U drugo se kolo minimalnom pobjedom (1-0) kod trećeligaša Eintrachta iz Braunschweiga provukao 2. Bundesligaš Kaiserslautern, koji je čak od 35. minute igrao s igračem manje. Za to je zaslužan hrvatski 22-godišnji reprezentativac Ivo Iličević, koji je dobio izravni crveni karton nakon opasnog prekršaja nad Pfitznerom na središtu igrališta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_29271 01.08.2009.

    jebali vas bosanci, kaj ste svi zaboravili kako su slavili kad nas je turska izbacila s europskog

  • diego_1 01.08.2009.

    put za afriku je osiguran s ovakvim majstoorima.....

  • Trollaš_me 01.08.2009.

    samo da se ne ozljede i ponovo su prvaci :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare