To je to što me zanima!

Čudesni oporavak našeg Eduarda, noga je sjajno!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Eduardov oporavak iznenadio je liječnike, njega samog, ali ponajviše nogometnu javnost. Vježba u teretani, a u jednoj vježbi čak i udara loptu!
Vidi originalni članak

Brazilska televizijska postaja dobila je dozvolu da uđe u rehabilitacijski centar u kojem se od ozljede oporavlja najbolji hrvatski napadač. Kamere su zabilježile kako Dudu izvodi vrlo zahtjevne vježbe, pa čak i udara loptu ozlijeđenom nogom. Gotovo nevjerojatna scena nakon brutalnog starta Martina Taylora prije samo malo više od tri mjeseca.
- Iznenađen sam brzinom kojom se oporavljam. U Arsenalu su očekivali da ću se vratiti negdje tijekom prosinca, ali sada sam već siguran da ću biti spreman mnogo prije. Možda čak već u srpnju - rekao je Eduardo u kamere TV postaje Globo.
Dudu hoda najnormalnije iako je toga kobnog 23. veljače gledao vlastitu kost kako viri iz noge. I ne samo da hoda nego i naporno vježba, pri čemu je vidljivo koliko je dobro raspoložen. Surađuje s fizioterapeutom Odirom de Souzom, suradnikom brazilske nogometne reprezentacije, koji očito zna svoj posao. A što treba raditi da dođu do uspjeha, znat će i hrvatski reprezentativci, misli Eduardo, koji nam toliko nedostaje u momčadi...
- Imamo odličnu momčad i dečki mogu i bez mene do velikog rezultata. Uz Talijane, Španjolce i Francuze imamo najjaču reprezentaciju na Euru - kaže sjajni Dudu, koji bi uskoro trebao doći u Hrvatsku, a možda i posjetiti i suigrače iz reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • red šejtan 11.06.2008.

    svaka mu čast...nism ni u snovima očekivao tako brz povratak...samo tako nastavi i brzo ćeš se vratiti na terene.

  • jozojozic79 04.06.2008.

    Iza svakog uspješnog muškarca stoji Hrvatica!!!

  • jozojozic79 04.06.2008.

    gogi123 malo zalutao... idi svađaj se sa ogledalom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare