To je to što me zanima!

Čudesni Rooney: Opalio bombu s 25 metara i pogodio rašlje...

U 32. kolu američke MLS lige sastali su se DC United i Toronto, a domaći su slavili s minimalnih 1-0 zahvaljujući nevjerojatnom golu Waynea Rooneya iz slobodnog udarca...
Vidi originalni članak

U noći sa srijede na četvrtak kompletirano je 32. kolo američke MLS lige, a utakmica između DC Uniteda i Toronta zadobila je najveću pažnju. 

No, ne zbog rezultata (1-0) već zbog majstorije Waynea Rooneyja iz 18. minute. Njegov DC United zaradio je slobodni udarac na otprilike 25 metara od protivničkog gola. 

Loptu je uzeo bivši napadač Manchester Uniteda i Evertona Rooney, a onda silovito raspalio prema golu. Njegov udarac pogodio je same rašlje i tako je doveo svoju momčad u vodstvo. 

Taj gol ispostavio se i kao jedini gol na toj utakmici, a Rooney je još jednom pokazao da ima top u nozi. Ovo mu je deseti gol u MLS-u ove sezone, a već šesti u zadnjih pet utakmica. 

Njegov DC United trenutno se nalazi na 11. mjestu s 47 osvojenih bodova uz gol razliku 57-49, a sljedeće kolo će na svom stadionu ugostiti sedmoplasirani New York City.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 18.10.2018.

    Pitam se, kako samo ovakav igrač prihvati ponudu od D.C.a i ode u tu prokletu zemlju? Novac mu sigurno nije bitan, ima i više nego što mu je potrebno. D.C. je za treću ligu.

  • It's kišing 18.10.2018.

    There is only one Wayne Rooney...

  • Danilo Ignacije Pribićević 18.10.2018.

    olako se man utd odrekao takvog killera. mogao je on jos dobrih 4-5 sezona odradit na visokom levelu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare