To je to što me zanima!

Čudesni Totti s dva gola i dvije asistencije srušio je Fiorentinu

Roma je u 16. kolu Serie A prekinula Fiorentinin niz od 9 utakmica bez poraza. Bilo je 4-2 za Romu, a neuništivi Francesco Totti zabio je dva gola te asistirao za dva...
Vidi originalni članak

Fiorentina je u Rim stigla sa šest pobjeda i tri remija u prvenstvu. Njihovu seriju zaustavio je nevjerojatni Francesco Totti. Čovjeku je 36 na leđima, ali to ga ne brine previše. Totti je zabio dva komada i asistirao za dva gola u 4-2 pobjedi Rome protiv Fiorentine u 16. kolu Serie A.

Roma je stalno bila u vodstvu, momčad Vincenza Montelle se stalno vraćala, ali nije imala snage za potpuni preokret. Roma je zasluženo slavila, a Zdenek Zeman čestitao je protivnicima što su se došli nadigravati:

- Možemo igrati protiv bilo koga. Fiorentina je bila dobra, došla se nadigravati i time nam je dopustila da razvijemo svoj stil igre - rekao je Zdenek Zeman.

Protivnički trener Vincenzo Montella nije bio previše razočaran.

- Ponekad su porazi dobra stvar. Ne smijemo raditi dramu od ovoga. Nije ovo ništa zabrinjavajuće - rekao je Montella.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • WOMANIZER 09.12.2012.

    dobar, nema šta!

  • LoVe_hOuSe 09.12.2012.

    LEGENDA !! Danas ih je sve manje u nogometu...JEDAN TOTTI I GERRARD su slika i prilika da nikakvi novci ne mogu promjeniti ljubav prema klubu !!!

  • downtown 09.12.2012.

    kod cetvrtog gola mogao je i pucati ali isao je na sigurno i dodao i samim time pokazao da mu je stalo samo do pobjede iako je mogao napravit hat trick....e to je igrac!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare