To je to što me zanima!

Čudesno ozdravljenje mladog 'vatrenog': Slomljena koljena ustao sam, skočio i nije boljelo

Predviđali su mu šest tjedana hodanja na štakama, a samo 16 dana nakon loma kosti i ligamenata u koljenu Arijan je, nakon molitve, mogao skakati. Već idući dan zaigrao je nogomet
Vidi originalni članak

Prvog dana ožujka mladi hrvatski reprezentativac Arijan Brković (20), koji je na posudbi iz Slaven Belupa u Dugopolju, teško je ozlijedio koljeno. Pukla je fibula, napukli su križni ligamenti. Koljeno je bilo slomljeno.

Trebao je najmanje šest tjedana biti na štakama, no sudjelovanje na online nacionalnom susretu zajedništva Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom (KKODS) 17. ožujka, koje je pratilo oko 1000 ljudi, promijenilo je njegov život.

POGLEDAJTE VIDEO: Trener Slavena Tomislav Stipić konobari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon molitve na nakanu ozdravljenja svih dijelova tijela, priča mladi Vukovarac, čudesno je ozdravio.

- Svećenik iz Splita molio je za moje ozdravljenje i rekao je da stavimo ruku na koljeno. Ja sam isto stavio. Tijekom molitve sam osjećao lagane trnce kroz koljeno kako prolaze i kako se spuštaju dolje niz stopalo. To se ponovilo dva do tri puta i nakon te molitve je odmah svećenik rekao: "Ti koji imaš problema s koljenom ustani i kreni skakati", a dva dana prije toga ja uopće nisam mogao skočiti jer me boljelo sa strane noge, fibula i kost. Odmah nakon tog krenuo sam skakati i nisam osjetio nikakvu bol. Koljeno je doslovno ozdravilo - prepričao je Arijan na YouTube kanalu KKODS-a, prenosi Hrvatska katolička mreža, i dodao:

- Mi smo 22. ožujka odradili magnet, znači 20 dana nakon ozljede, i pokazao je da je koljeno skroz zacijelilo, da su i ligamenti zacijelili. Ja sam nakon dva tjedna i dva dana od ozljede krenuo trenirati. Hvala dragom Bogu, sad je sve dobro i upravo sutra imam utakmicu i igrat ću.

Tvrdnje je potkrijepio i snimkama s magnetske rezonancije dan nakon ozljede i pet dana nakon seminara na kojem je iznenada ozdravio.

- Ozdravljenje me je još više potaklo na vjeru, makar ja stvarno od malih nogu jesam vjernik. Iz pobožne sam obitelji. Brat mi za godinu dana ima mladu misu, ide za svećenika, a ovo je, normalno, u meni potaklo veliku vjeru. Znam da je Bog nada mnom bio cijelo ovo vrijeme. Stvarno sam presretan - rekao je Brković.

Debitirao je za Slaven sa 17 godina, u listopadu 2018., nastupio za prvu momčad 23 puta, a na ljeto bi se trebao vratiti u Koprivnicu. Ima pet nastupa i dva gola za U-19 reprezentaciju, tri za U-18 te jedan za U-17 vrstu.

POGLEDAJTE VIDEO: Brkovićevo svjedočanstvo od 2:04:08:

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ivica2610 08.05.2021.

    Slikar se zaigrao

  • Jimmy Gibbs Junior 08.05.2021.

    "molitva" je zpr fokus misli na određeno mjesto/lokaciju, ako to razumijes "moliti" se mozes cigli zidu oblaku i imati ce isti efekt. svatko je sam svoj mehaničar po defaultu i to bez krunica isusa svjetlećih marija i leopold leševa.

  • Lucky Luciano1203 08.05.2021.

    Zato kad se sljedeci put ozlijedi, amputirat ce mu obje noge.. Pusti molitve, poslusaj struku sta ti kaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare