Obavijesti

Sport

Komentari 23

Čudesno ozdravljenje mladog 'vatrenog': Slomljena koljena ustao sam, skočio i nije boljelo

Čudesno ozdravljenje mladog 'vatrenog': Slomljena koljena ustao sam, skočio i nije boljelo
7

Predviđali su mu šest tjedana hodanja na štakama, a samo 16 dana nakon loma kosti i ligamenata u koljenu Arijan je, nakon molitve, mogao skakati. Već idući dan zaigrao je nogomet

VIDEO

Prvog dana ožujka mladi hrvatski reprezentativac Arijan Brković (20), koji je na posudbi iz Slaven Belupa u Dugopolju, teško je ozlijedio koljeno. Pukla je fibula, napukli su križni ligamenti. Koljeno je bilo slomljeno.

Trebao je najmanje šest tjedana biti na štakama, no sudjelovanje na online nacionalnom susretu zajedništva Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom (KKODS) 17. ožujka, koje je pratilo oko 1000 ljudi, promijenilo je njegov život.

POGLEDAJTE VIDEO: Trener Slavena Tomislav Stipić konobari

Pokretanje videa...

Tomislav Stipić konobario u Koprivnici 01:01

Nakon molitve na nakanu ozdravljenja svih dijelova tijela, priča mladi Vukovarac, čudesno je ozdravio.

- Svećenik iz Splita molio je za moje ozdravljenje i rekao je da stavimo ruku na koljeno. Ja sam isto stavio. Tijekom molitve sam osjećao lagane trnce kroz koljeno kako prolaze i kako se spuštaju dolje niz stopalo. To se ponovilo dva do tri puta i nakon te molitve je odmah svećenik rekao: "Ti koji imaš problema s koljenom ustani i kreni skakati", a dva dana prije toga ja uopće nisam mogao skočiti jer me boljelo sa strane noge, fibula i kost. Odmah nakon tog krenuo sam skakati i nisam osjetio nikakvu bol. Koljeno je doslovno ozdravilo - prepričao je Arijan na YouTube kanalu KKODS-a, prenosi Hrvatska katolička mreža, i dodao:

- Mi smo 22. ožujka odradili magnet, znači 20 dana nakon ozljede, i pokazao je da je koljeno skroz zacijelilo, da su i ligamenti zacijelili. Ja sam nakon dva tjedna i dva dana od ozljede krenuo trenirati. Hvala dragom Bogu, sad je sve dobro i upravo sutra imam utakmicu i igrat ću.

Tvrdnje je potkrijepio i snimkama s magnetske rezonancije dan nakon ozljede i pet dana nakon seminara na kojem je iznenada ozdravio.

- Ozdravljenje me je još više potaklo na vjeru, makar ja stvarno od malih nogu jesam vjernik. Iz pobožne sam obitelji. Brat mi za godinu dana ima mladu misu, ide za svećenika, a ovo je, normalno, u meni potaklo veliku vjeru. Znam da je Bog nada mnom bio cijelo ovo vrijeme. Stvarno sam presretan - rekao je Brković.

U 36.kolu 1.HNL sastali se Gorica i Slaven Belupo

Debitirao je za Slaven sa 17 godina, u listopadu 2018., nastupio za prvu momčad 23 puta, a na ljeto bi se trebao vratiti u Koprivnicu. Ima pet nastupa i dva gola za U-19 reprezentaciju, tri za U-18 te jedan za U-17 vrstu.

POGLEDAJTE VIDEO: Brkovićevo svjedočanstvo od 2:04:08:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu