To je to što me zanima!

Čudna Kovačeva odluka: Niko ponovno nije pozvao Pašalića

U Monacu zabija u kvalifikacijama za LP, voli ga i Mourinho, ali Niki nije po ukusu. Mario Pašalić opet nije u kadru reprezentacije. U isto vrijeme Niko zove Rebića...
Vidi originalni članak

Razne igrače zvao je i isprobavao Niko Kovač ove dvije godine, ali Mario Pašalić uvijek ostane negdje sa strane. Tako je i ovoga puta. Lešković, Rebić i društvo idu u Baku i Oslo, a Pašalić u U-21 reprezentaciju.

- Halilović, Pašalić, Rog i Šimunović su među mladim igračima na koje računamo, ali moramo voditi brigu i o mladoj reprezentaciji - objasnio je svoju odluku hrvatski izbornik.

I to bi možda moglo stajati da je ovo prvi put, ali Pašalić je već nekoliko puta nezasluženo ostao izvan kadra. Igrač koji s 19 igra jaku Primeru, s 20 je prvotimac jakog Monaca, a José Mourinho jedva ga je ovoga ljeta pristao pustiti na posudbu dulju od šest mjeseci.

- Ne mogu otkrivati detalje razgovara s Mourinhom, ali reći ću vam da je sad sve na meni - rekao je Mario ovoga ljeta.

Pašalić je ispadao čak i iz mlade reprezentacije, one Kovačeve, u vrijeme dok je u Hajduku zabijao deset golova po sezoni, pa je očito da tu nešto ne štima. Ako ni golovi za Monaco u kvalifikacijama za Ligu prvaka nisu dovoljni, valjda će sutra biti dovoljni oni za Chelsea...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Stručni komentator 25.08.2015.

    shvatite više da je Niko neznalica i maneken.

  • ikik_1 25.08.2015.

    Kakva glupost zabija u kvalifikacijama za lp, lik slučajno zabio jedan gol.

  • Prekrasni 25.08.2015.

    Kada sam ovdje napisao da nam je ovaj izbornik na istom nivou svijesti kao i Slavko Goluža pokupio sam milijun minusa,i samo sam napisao da će vrijeme to i pokazati.Malo pomalo i pokazuje,kakav može biti stručnjak kojem je Caktaš bolji od Pašalića?Veze taj nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare