To je to što me zanima!

Dva koraka i bum! Icardi izveo loptu s centra i pogodio prečku

Svi su očekivali da će Icardi vratiti loptu, ali on se zaletio i opalio direktno po golu. Golman Napolija Alex Meret ubrzanim koracima vraćao se prema golu, a lopta je odsjela na prečki! Kakav bi to bio gol...
Vidi originalni članak

Prije dvije godine Fifa je promijenila pravilo izvođenja lopte s centra.

Više nisu potrebna dvojica koja su izvodila početni udarac tako da bi jedan gurnuo loptu prema naprijed. Prema novim pravilima, igrač može loptu vratiti u svoje polje ili - ako pitate Maura Icardija, opaliti je direktno po golu!

Interov napadač upravo je tako izveo početni udarac u 1-0 pobjedi protiv Napolija.

Svi su očekivali da će Icardi vratiti loptu, ali on se zaletio i opalio direktno po golu. Golman Napolija Alex Meret ubrzanim koracima vraćao se prema golu, a lopta je odsjela na prečki! Kakav bi to bio gol... Već u četvrtoj sekundi! 

Bio bi to vjerojatno najbrži gol u povijesti Serie A.

RASISTIČKI SKANDAL Ancelotti prijeti: Ako vi nećete prekidati utakmice, e mi ćemo!

Inter je slavio u dramatičnoj utakmici golom Martineza u sudačkoj nadoknadi.

Samo 10 minuta prije toga Kalidou Koulibaly, Napolijev stoper kojeg su Interovi navijači rasistički vrijeđali, dobio je dva žuta kartona u istoj akciji, jedan zbog faula, a drugi zbog sarkastičnog aplauza. 

Nakon utakmice Napolijev trener Carlo Ancelotti rekao je kako će drugi put, kad navijači budu rasistički vrijeđali njegove igrače, povući momčad s terena, a rasizam Interovih navijača osudio je i trener Intera Spalletti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 27.12.2018.

    Bila je precka d e b i l i i vi se nadjete pametovati.

  • centarfor 27.12.2018.

    Kada ovdje novinar, koji nije gledao ni TV prijenos ni snimku tvrdi da je bila prečka onda je više nego sigurno da je to bila golmanova ruka.

  • Nik Dubrovnik 27.12.2018.

    Nije pogodio prečku nego je golman obranio

Komentiraj...
Vidi sve komentare