To je to što me zanima!

Cufre je produljio s Dinamom: Jako sam sretan što ostajem

Puno sam razgovarao s obitelji i svi smo odlučili kako nam je ovdje jako lijepo i želimo ostati. Ovdje sam osvojio nekoliko trofeja, no imam još motiva, kaže Cufre
Vidi originalni članak

Iako je bio blizu odlaska, Leandro Cufre u utorak u popodnevnim satima sve je dogovorio s Dinamom. Potpisao je ugovor prema kojem će nositi "modri" dres još dvije godine. Vijest je osvanula na službenoj Dinamovoj stranici.

- Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor. Puno sam razgovarao s obitelji i svi smo odlučili kako nam je ovdje jako lijepo i da želimo ostati. U Dinamu sam osvojio nekoliko trofeja, no u meni je motiva za još velikih uspjeha - rekao je sjajni Argentinac i dodao:

- Sad slijedi kratki odmor, a onda nova sezona.

Cufre je omiljen u svlačionici, pravi profesionalac i primjer drugima kako se odnosi prema klubu i navijačima. Sretni su i čelnici Dinama.

- Naravno da nam je drago što je Leandro produljio ugovor. On je sjajan čovjek i igrač - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • stipe1103 25.05.2011.

    Bravo Cufre,razveselio sam se pročitavši da ostaješ....divim se tvojoj borbenosti

  • Nizozemac 25.05.2011.

    Ako se Dinamo pojacao onda se zasigurno pojacao sa ostankom Cuffrea ,pravi profesionalac a na prvom mjestu pravi je covjek ..

  • horkivg 25.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare