To je to što me zanima!

Čulina u Europi sudi Gruzijcima koji su izbacili Hajduk, Kolarić debitira u prvom kolu u Irskoj

Na susretu između irskog Dundalka i Magpiesa sudit će mladi sudac iz Čakovca, dok će zagrebački četverac ići u Gruziju na utakmicu Dile Gori i Dunajske Strede iz Slovačke
Vidi originalni članak

Dok hrvatski klubovi odlaze u borbu za plasman u grupnu fazu tri Uefina natjecanja, hrvatski će suci također biti na terenima Lige prvaka, Europske i Konferencijske lige. Za prva pretkola delegirane su dvije hrvatske sudačke ekipe.

Prvu utakmicu kvalifikacija za Konferencijsku ligu između irskog Dundalka i Magpiesa s Gibraltara sudit će Patrik Kolarić iz Čakovca, dok će mu pomoćnici biti Luka Pajić iz Rijeke i Ivan Starčević iz Bjelovar. Četvrti sudac bit će Dario Bel iz Osijeka.

Navijači Hajduka dobro pamte 2013. godinu i ispadanje od gruzijskog kluba Dile Gori. Spomenuta momčad igra kvalifikacije za Konferencijsku ligu protiv Dunajske Strede iz Slovačke, a pravdu će nas tom susretu dijeliti Ante Čulina iz Zagreba uz pomoć sugrađana Luke Pušića i Darija Kolarevića. Kvartet iz hrvatske metropole zaokružit će Fran Jović na mjestu četvrtog suca.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nogometas05 29.06.2023.

    Lik je teški napuhanac...bljuv

  • mlado staro život cili . 29.06.2023.

    Ovi Gruzijci nisu svjesni kakav pa.nj im dolazi suditi

  • Monza1995 29.06.2023.

    Pazi naslova Čulina sudi Gruzijcima koji su izbacili hajduk 🤣🤣🤣 a ko nije izbacio hajduk iz Europe 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare