To je to što me zanima!

Cvetkoviću i Milunu srebro na Europskom prvenstvu u boksu

Od sedmorice hrvatskih boksača koji su nastupili na Europskom prvenstvu za mlađe seniore (do 22 godine), trojica su osvojili medalje. Cvetković i Milun na koncu nisu mogli do zlata
Vidi originalni članak

Hrvatski boksači vraćaju se s Europskog prvenstva do 22 godine iz rumunjskog grada Târgu Jiua s tri medalje. Nažalost, nijedna nije zlatna.

Posljednjeg dana natjecanja Hrvatska je imala dvojicu predstavnika u dvije najteže kategorije, ali obojica su izgubila podijeljenom odlukom sudaca.

Leo Cvetković u finalu lakoteške kategorije (81 kg) izgubio je od Ukrajinca Stepana Hrekula. Riječanin je do srebra nanizao Srbina Filipa Stankovića, Turčina Genckana Mehmeta Yagmura i Nijemca Athanasiosa Kazakisa.

Marko Milun izgubio je u finalu superteške kategorije (+91 kg) od Talijana Aziza Abbesa Mouhidiinea. Ranije je izbacio Ukrajinca Vjačeslava Havrliljuka, Nizozemca Staleyja Koemansa, Poljaka Kamila Bodziocha i Rusa Vladislava Muravina.

Toni Filipi ranije je osvojio broncu u kategoriji do 91 kilograma nakon poraza od Ukrajinca Serhija Horskova u polufinalu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • chadjohn 02.04.2018.

    Doktor matematike, a sada i u boksu...

  • mariohenrik3 01.04.2018.

    Čestitke borcima na osvojenim medaljama!

  • Rokov_No1_Fan 01.04.2018.

    Mi Hrvati smo uvijek bili borci! Ipak je Napoleon izjavio: Daj mi 100 000 Hrvata i osvojit ću svijet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare