To je to što me zanima!

Cvitanić: Ne znam što bih da me Maradona pozove...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U razgovoru za Ajaxovu službenu internet stranicu Argentinac s hrvatskom putovnicom, Dario Cvitanić (24), obznanio je da bi teško odbio poziv Maradone
Vidi originalni članak

Iako je dao riječ izborniku Hrvatske Slavenu Biliću i predsjedniku HNS-a Vlatku Markoviću da će se staviti na raspolaganje hrvatskoj reprezentaciji, te je zbog toga po hitnom postupku ishodio domovnicu, napadač amsterdamskog Ajaxa sada kaže da ne zna što bi učinio da mu dođe poziv argentinskog izbornika Diega Armanda Maradone. Novinaru je objasnio da je već neko vrijeme dostupan HNS-u, no da ga dosad Hrvati još nisu zvali.
- Iskreno, ne znam što bih učinio da me prvi sada pozove Maradona. No, to se sigurno neće tako skoro dogoditi obzirom da sad ne igram, pa oko toga ne treba niti dramatizirati. U svakom slučaju, možda ću igrati za Hrvatsku, možda za Argentinu - kazao je Cvitanić dodavši:
- Kad je argentinska reprezentacija u pitanju, siguran sam da je Maradona pravi čovjek za taj posao. Mislim da smo baš njega trebali. Boljeg motivatora Argentina nije mogla dobiti.
Iza Cvitanića petotjedno je razdoblje oporavka. Ozlijedio se u 13. minuti domaće utakmice s NEC-om, nakon što mu je trener Marco van Basten odlučio po drugi put ove sezone pružiti priliku od početka utakmice. Napuknuo je mišić zadnje lože. Sada je ponovno spreman za nastup.
- Pretrpio sam istu takvu ozljedu već u Argentini. Nažalost, ozljede su u nogometu prirodna stvar. Šteta, jer paralelno sa mnom bio je ozlijeđen i Huntelaar, tako da bih jako dobro došao momčadi. Sreća pa je Luiz Suarez odlično odradio posao, za sve nas. Nadam se da bih mogao zaigrati u napadu Ajaxa kod Volendama u nedjelju.
Kod Volendama momčad Van Bastena ove je sezone već gostovala u Kupu. Ispali su u produžetku (1-0 pobjeda domaćih), a nakon dvoboja mnogi su se Cvitanićevi suigrači žalili na umjetnu podlogu.
- Umjetna podloga nije zdrava. Jako loše utjeće na mišiće u nogama i zglobove. No, što je, tu je. Očekujem da ćemo ovaj put pobijediti. Priželjkujem naša tri boda i svoj prvijenac u Ajaxovu dresu - zaključio je potencijalni hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • z501 03.12.2008.

    ništa jer te i neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare