To je to što me zanima!

Cvitanić: Prvo dokazivanje u Ajaxu, pa Hrvatska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jasno mi je kako se prvo moram dokazati u Ajaxu, a tek onda mogu računati kako će za mene biti mjesta u Hrvatskoj, rekao je nogometaš Ajaxa
Vidi originalni članak

Dario Cvitanić, 25-godišnji napadač Ajaxa i budući hrvatski reprezentativac, govorio je na službenoj web strani amsterdamskog kluba, a prenosi goal.com, o svojoj budućnosti...
- Razgovarao sam s gospodinom Bilićem, izbornikom Hrvatske kada je prije nekoliko dana posjetio Amsterdam. Gledao me na Ajax Cupu i ugodno je bilo pričati s čovjekom koji će me uskoro trenirati - rekao je Cvitanić i nastavio:
- Hrvatska reprezentacija ima uskoro dva bitna ispita. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igraju protiv Engleske i Kazahstana. Znam da su ti mečevi jako bitni i da će biti dovoljno pritiska u njima. Iskreno, volio bih biti dio momčadi, ali sumnjam kako ću tada igrati - rekao je Cvitanić, igrač koji je ovog ljeta iz argentinskog Banfielda došao u Ajax, gdje je najavljen kao nova velika zvijezda.
- Jasno mi je kako se prvo moram dokazati u Ajaxu, a tek onda mogu računati kako će za mene biti mjesta u Hrvatskoj. Ispred mene je mnogo dokazivanja, a mislim kako je logično da prvo ispunim zahtjeve u Ajaxu, pa tek onda u hrvatskoj reprezentaciji - kaže igrač koji već u džepu ima hrvatsku putovnicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare