To je to što me zanima!

Cvitanoviću otkaz u Šibeniku, na klupi ponovno Damir Čanadi!

Novi vlasnik Željko Karajica odlučio je prodrmati momčad. Novi trener Šibenika bit će austrijski Hrvat Damir Čanadi. Da, dobro ste pročitali. Radi se o strategu koji je vodio Šibenik u prvom dijelu sezone
Vidi originalni članak

Mario Cvitanović (47) više nije trener Šibenika, doznaje Germanijak.

POGLEDAJTE VIDEO: Obnova Šubićevca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šibenik je vodio u devet prvenstvenih utakmica. Imao je tri remija i šest poraza. U Kupu je u šesnaestini finala izbacio Goricu. Klub sa Šubićevca nalazi se na devetom mjestu u prvenstvu. Šibenik ima četiri boda prednosti u odnosu na fenjeraša Goricu.

Novi vlasnik Željko Karajica odlučio je prodrmati momčad. Novi trener Šibenika bit će austrijski Hrvat Damir Čanadi. Da, dobro ste pročitali. Radi se o strategu koji je vodio Šibenik u prvom dijelu sezone. 

Čanadi je otišao nakon 10 kola, kad je Šibenik imao jednu pobjedu, sedam remija i samo dva poraza. Dakle, Čanadi je osvojio 10 od 13 bodova Šibenika u ovoj sezoni.

S Cvitanovićem odlaze i njegovi pomoćnici. Među njima je i nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac te igrač Hajduka i Dinama Mirko Hrgović.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dalmatinski čovik 01.02.2023.

    Šibenik najbolji nogometni klub u ciloj Dalmaciji

  • BILA BOJA JE BOJA 01.02.2023.

    Kada ce uprava klubova u HNL_u shvatiti da nije samo do trenera. Hajduk je moga i dalje voditi Mislav Karoglan a on nije nista losiji trener od Ivana Leke

  • Mr. Spock 01.02.2023.

    I ako bi Srđan Fabijanac kad prenosi na radiju mogao izgovarati prezimena kako treba... Npr: novi trener nije Ćanadi (kao Kennedy) nego je Čanaaaaaadi (uradi). I košarkaš Zadra koji je BiH državljanin Čampara se ne čita Ćampara (kao tandžara) nego Čampara (kao gitara, naglasak na drugom slogu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare