To je to što me zanima!

D. Dokiću prijeti kazna od čak osam godina zatvora

Bosiljka Đukić, odvjetnica Damira Dokića, oca australske tenisačice Jelene Dokić, izjavila je da njenoj stranci prijeti kazna od 8 godina zatvora
Vidi originalni članak

Podsjetimo da se kontroverzni Damir Dokić trenutačno nalazi u pritvoru, a na sudu se nalazi zbog prijetnje koju je uputio australskoj veleposlanici u Beogradu. Njoj je Dokić, putem izjava za Kurir i Glas Javnosti, najavio da će je “zoljom ubiti usred Beograda ukoliko ne reagira na izmišljeni intervju u australskoj tiskovini”. U tom intervjuu njegova kći Jelena navodi da ju je otac fizički i mentalno zlostavljao, a ovaj opovrgava takve navode govoreći da je cijela priča izmišljena.
- Nastavlja se proces, no u opasnosti je da gospodin Dokić dobije kaznu od osam godina zatvora. To bi bio najgori mogući scenarij, no nastavljamo s radom - rekla je odvjetnica Đukić.
Osim "ugrožavanja sigurnosti visoke diplomatske predstavnice", kako stoji u optužnici, policija je uslijed toga otkrila da Dokić nelegalno posjeduje oružje. Vlasnik je dviju bombi i 20 metaka kalibra 357 za koje nije imao dozvolu.
Recimo i to da u 1. kolu Roland Garrosa Jelena Dokić igra protiv hrvatske tenisačice Karoline Šprem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • saloma 22.05.2009.

    jadna ta njegova kći što je morala rasti uz ovakvog oca

Komentiraj...
Vidi sve komentare