To je to što me zanima!

D. Fletcher se boji Carewa: Vidiću, molim te, vrati se!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vezni igrač Manchester Uniteda Darren Fletcher priznao je kako se moli da Vidić ozdravi i zauzme svoje mjesto u obrani protiv Aston Villie i Carewa
Vidi originalni članak

Defanzivni vezni igrač engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda Darren Fletcher u utorak je protiv Wolfsburga zajedno s Michaelom Carrickom čino centralni obrambeni par. Kronični nedostatak braniča i problemi s ozljedama Ferdinanda i Vidića Alexa Fergusona je primorao da u obranu 'gurne' vezne igrače. Iako je dvojac odigrao odlično u Njemačkoj, Fletcher se nada da više neće morati u obranu. Pogotovo protiv Aston Ville, jer tada bi morao čuvati gorostasnog Johna Carewa.
- Nadam se da će se Vidić vratiti do utakmice s Villom pa ću ja u najgorem slučaju igrati na desnom beku. Imamo problema u obrani, no nadam se da će se naši stoperi što prije vratiti. No i bez njih možemo pobijediti bilo koga - priča Fletcher.
Pojavila se i opcija da bi Ferguson mogao u momčad dovesti veterana Sola Campbella, no on ionako ne bi mogao igrati prije kraja godine, a do tada će se većina stopera oporaviti.
- Možda ću još koji put morati u obranu, no ne bojim se. Igramo dobro i zabijamo golove, a tako će biti i ubuduće - zaključio je Darren.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare