To je to što me zanima!

D. Haye rušio Ruiza četiri puta i obranio WBA naslov

Britanski boskač David Haye u jednostranoj borbi slavio je protiv Johna Ruiza. Amerikanac nije imao šanse tijekom borbe te je meč prekinut u 9. rundi
Vidi originalni članak

Mančesterski meč Davida Hayea i Johna Ruiza od prvog zvona pokazao da će borba krenuti u samo jednom smjeru. Branitelj naslova Haye lako se nosio s izazivačem Ruizom te je obranio naslov po WBA verziji. Britanac je agresivnim pristupom od samog početka slao neugodne udarce te je Ruiza rušio čak četiri puta. Iz amerikančevog kuta procjenili su da njihov boksač više ne može nastaviti te su ga u devetoj rundi poštedili novih muka bacivši ručnik u ring.
- Znao sam da će biti teško, ali nakon što sam odaslao svoje 'bombe' znao sam da ću ga ozlijediti - rekao je Haye i dodao:
- Uz dužno poštovanje prema Ruizu, bio je izdržljiv protivnik, ali sam ga mogao nokautirati već u prvoj rundi.
Ruiz je pružao odličan otpor, ali mu to nije bilo dovoljno t eje već u prvoj rundi padao dvaput. Od tad je sve krenulo u britančevu korist koji je 38-godišnjeg Ruiza rušio još dva puta u šestoj i sedmoj rundi te su naposljetku meč morali prekinuti sredinom devete runde.
Haye je novom pobjedom popravio statistiku od 24 pobjede u 25 mečeva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • S h o o t e r 04.04.2010.

    a video???? Nista???

  • _lackovic_ 04.04.2010.

    zašto to nismo mogli gledati, nego samo gledamo one već pomalo dosadne ukrajince.

  • matasasabljaki 04.04.2010.

    Dobro je bilo ceko sam zadnji par na kladi Hay-a da dobije dobar mec bio ..a ko je htio gledati ima na live streming svi sportovi ..tako ko zeli moze sve gledat samo da donekle ima brzi net

Komentiraj...
Vidi sve komentare