To je to što me zanima!

D. Ladić ostaje izbornikom mlade reprezentacije

Izvršni odbor HNS-a prihvatio je Bilićevo izvješće, te potvrdilo Dražena Ladića za izbornika mlade reprezentacije još dvije godine
Vidi originalni članak

Draženu Ladiću Izvršni odbor HNS-a potvrdio je novi dvogodišnji mandat za izbornik mlade reprezentacije. Složili su se s njegovom tezom da je napravio zadovoljavajući rezultat s tim što je bio na korak do ulaska u dodatne kvalifikacije za Euro. Isto tako Izvršni odbor usvojio je izvješće Slavena Bilića.
- Atmosfera u reprezentaciji, oko nje i percepcija u javnosti su odlični. Slaven Bilić je na pravom putu, jedino malo bode u oči rezultat u kvalifikacijama. Ali, cilj je plasirati se na SP i sigurni smo da Bilić i njegov stožer to mogu ispuniti. Izvršni odbor biti će zadovoljan drugim mjestom u skupini i plasmanom kroz dodatne kvalifikacije. Ali smo i svjesni da bi, ne odemo li na SP, to za hrvatski nogomet i HNS bio veliki šok, teško bismo to podnijeli. I zato na tu mogućnost ne želimo ni pomišljati - rekao je Ivan Brleković, dopredsjednik HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • klek1 19.12.2008.

    Tu nema ni T od trenera

  • nogometas05 19.12.2008.

    Ovo sa Ladicem je prvoklasna sramota!!!On veze sa treninzima nema,igraci ga ne postuju a autoriteta uopce nema,izjave su mu za malu djecu,rezultati mlade repke vec duze vrijeme nikakvi...ali on je neciji dupelizac pa je ostao,sramota!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare