To je to što me zanima!

D. Medić ispričao se cvijećem: Mislio sam da su muškarci...

Predsjednik Zagreba Dražen Medić u znak isprike navijačima će prije svake domaće utakmice dati buketić cvijeća. Bijele anđele nazvao je ženama
Vidi originalni članak

Dražen Medić nastavio je svoj rat s Bijelim anđelima, navijačima njegova kluba, započet nakon utakmice s Karlovcem. Zagrebov predsjednik nakon utakmice se spustio među navijače i svađu završio šamaranjem jednog od njih.

- Ta skupina koja sebe naziva navijačima vrijeđala me tijekom cijele utakmice. Spustio sam se do njih da vidim zašto me napadaju, a prema psovkama i načinu na koji su nasrnuli na mene sam pretpostavio da su muškarci. Morao sam im uzvratiti muški jer ih je bilo pet, šest. No oni su tada zastali i nastavili me vrijeđati, a svoj bijes iskalili su na staklu. Tada sam zaključio da su žene. Da sam to prije znao sigurno ih ne bi šamarao jer sam prema damama posebno senzibilan. U znak isprike prije svake domaće na tribini će ih čekati po buketić cvijeća, za svakog od njih deset - cinično se u izjavi za SN narugao predsjednik Zagreba navijačima njegova kluba. 

Bijeli anđeli su ionako najmalobrojnija navijačka skupina u HNL-u, a nakon sukoba s Medićem i posljednje izjave stadion u Kranjčevićevoj mogao bi zjapiti prazan na domaćim utakmicama. Bar kad je riječ o tribini rezerviranoj za Bijele anđele.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare