To je to što me zanima!

D. Savićević o regionalnoj ligi: Ma koja budala je to provalila?

Nije mi jasno koja je budala provalila tako nešto, doista nikad o toj temi nije bilo govora i ne znam zašto se o tome toliko priča, rekao je Dejan Savićević u Splitu
Vidi originalni članak

Predsjednik nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savićević iskazao je zadovoljstvo onim što je vidio na kongresu u Splitu, no dodao je kako nema namjeru ponovno sjesti na trenersku klupu.

- Ovako je puno bolje, s ovog mjesta me ne mogu promijeniti - nasmijao se Savićević i prisjetio se lijepih trenutaka iz nogometne karijere te brojnih utakmica na Poljudu.

- Najdraža mi je ipak reprezentativna utakmica protiv Turske na kojoj sam debitirao.

Neizbježno je bilo pitanje o regionalnoj ligi o kojoj se puno pričalo, no Savićević je demantirao da je ikad bilo riječi o toj temi.

- Nije mi jasno koja je budala provalila tako nešto, doista nikad o toj temi nije bilo govora i ne znam zašto se o tome toliko priča. 

Savićević je ponudio i svoje viđenje o toj o temi.

- A kome treba ta liga pitam ja vas? Koji bi bio njezin sportski cilj i što vrijedi igrati ligu u kojoj na jednog gledatelja treba jedan policajac? Mislim da takva liga u ovom trenutku nema smisla - zaključio je Savićević.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • hrvatskadominacija 21.11.2012.

    to samp novinari forsiraju nmi moramo igrati regionalnu ligu samo s austrijancima,mađarima i sl a ne sa srbima,crnogorcima i sl

  • LongliveUSAforever 21.11.2012.

    Jel to ovaj isti "hrabri"Savičević koji je uoci one utakmice protiv jugoslavije 1999 pred Maksimirom verbalno napao onog našeg navijaca purgera,zašticen policijom i ogradom?Šta sad on dolazi kod nas uopce,sikter tamo:))

  • lukamodricrealmadrid 21.11.2012.

    @say_no .... dok sam citao tvoj komentar shvatio sam koliko si plitak kad su u pitanju neke realne odluke..Ne postoji ni jedna situacija u svijetu kad je ovo u pitanju da je ekvivalentna ovoj nasoj ovdje Balkanskoj situaciji i sasvim je logicna izjava Dejana Savicevica jer je covjek svjestan mogucih posljedica na ove balkanske zemlje .Meni osobno nije to drago a vjerujem da nije ni ostalim normalnim ljudima da primitivci( huligani ) kojima je jedini zivotni cilj otic na utakmicu i napraviti nered na njoj i van stadiona ,zapravo samo zalim zasto ne postoji zakon kao u Engleskoj u vezi huligana.I cinjenica je da ni jedan nas klub i bosanski i hrvatski i srpski nikad nista nece napraviti u europi bas radi tih primitivaca zbog kojih se ne formira Balkanska liga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare