To je to što me zanima!

D. Silva: Hrvatska je odlična, najbolje odigra protiv velikih

Znamo da je Hrvatska odlična momčad, koja protiv velikih igra najbolje. Sigurno će protiv nas imati dodatan motiv, nikoga podcijenimo, rekao je David Silva za Sportske
Vidi originalni članak

Hrvatsku reprezentaciju u 3. kolu skupine C čeka najteži mogući protivnik Španjolska, a kad se radi o aktualnim europskim i svjetskim prvacima uvijek je zanimljivo što igrači 'furije' misle o nama. Iako nije najrazvikaniji igrač Španjolske, David Silva nezamjenjiv je motor u njihovoj igri, a na Euro dolazi kao prvak Engleske s Manchester Cityjem. 

Silva je priznao da se još ne pripremaju za Hrvatsku, ali jako cijeni 'vatrene'.

- Nas prije nje čekaju Italija i Irska, ta bi prva dva susreta mogla puno toga reći, možda i odlučiti. No, svakako znamo da je Hrvatska odlična momčad, koja protiv velikih igra najbolje. Sigurno će protiv nas imati dodatan motiv, nikoga podcijenimo - rekao je Silva za Sportske novosti i osvrnuo se na Luku Modrića:

- Što ću ja pričati o njemu, svi ga u Engleskoj cijene. Mi Hrvatsku ne gledamo samo kroz Modrića, to je i bez njega velika momčad.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • matear 30.05.2012.

    Poštujemo svakoga, al se nikog ne bojimo! Ajmo naši :)

  • sosqe 30.05.2012.

    da,igracina je taj silva,predivan nogomet igra i cita igru manijakalno,al skidam kapu na komentaru bez neke bahatoze..svaka cast ,pravi profic,ali maznut cemo mi njih pa taman grupu ne prosli.-))

  • TomeMatan 30.05.2012.

    Zanimljivo kako Hrvatsku reprezentaciju cijene svi koji se imalo razume u nogomet,osim,naravno,većine Hrvata.Žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare