To je to što me zanima!

D. Srna: Nijemci nam nisu htjeli čestitati na pobjedi

Nijemci nisu čestitali Hrvatima nakon fenomenalne pobjede u četvrtak u Klagenfurtu. Na kraju su Srna i Kranjčar otplesali neobičan ples
Vidi originalni članak

Nakon velike pobjede Srna i Kranjčar počeli su plesati, tarzanovski se udaravši po grudima uz neobične grimase na licu.
- Ma to je Srna izmislio, samo njemu može takva glupost pasti na pamet - rekao je Kranjčar nakon izvedbe. Srna se samo smijao. Mnogi su ga zaustavljali, a Ballack je samo mirno prolazio.
- Eto, kako se sve promijeni u 90 minuta. A nisu nam htjeli ni čestitati na pobjedi - otkrio je Srna. Bahatost Nijemaca pogodila je i Ivicu Olića, točnije njegova dva sina.
- U vrtiću u Hamburgu vršnjaci su ih zadirkivali govoreći im 'Hrvatska je sranje’ i slične stvari. Zbog njih mi je posebno drago. Sada će moći u hrvatskim dresovima među vršnjake - rekao je Olić.
Jedini koji je uspio izmijeniti nekoliko riječi s Nijemcima je Rakitić.
- Samo sam kratko popričao s Kuranyjem. Kad ga sljedeći put čujem, samo ću reći: 'Dečki, oprostite’ - rekao je veznjak Schalkea, koji vjeruje da je izvedbom protiv Njemačke vratio izborniku Slavenu Biliću ukazano povjerenje.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • se vas bum tužil 23.07.2022.

    @.💚. Probam💔

  • zlundralo 13.06.2008.

    e moj ballack pobro si od Modrica kroz noge,izvozo te ko mladog majmuna.....netreba nam ni cestitati,neka pognute glave napuste teren....to im je jos veca sramota,cijeli svijet je vidio sta smo im napravili i vecina je uz nas....ajmo sada slijedeci....di je ta poljska

  • dudica 13.06.2008.

    hvala decki na odlicnoj utakmici pokazite svima tko smo i pokazite im da smo mali ali slozni

Komentiraj...
Vidi sve komentare