To je to što me zanima!

D. Srna: Trebamo što prije zaboraviti ispadanje s Eura

Hrvatskom reprezentativcu Dariju Srni novi je trofej s ukrajinskim Šahtarom malo popravio raspoloženje pa se okrenuo sljedećim susretima
Vidi originalni članak
24SATA: Rijetki imaju čast podići tri trofeja u samo tri mjeseca.
Zaista je dobar osjećaj. Ali bio bi još bolji da u međuvremenu nije bilo EP-a i one utakmice s Turskom, koju ću pamtiti cijeli život.
24SATA: Jeste li tijekom izvođenja jedanaesteraca razmišljali o toj utakmici?
Moram priznati da jesam, no to su ipak dva različita svijeta. Neusporediva je vrijednost jedne i druge pobjede.
24SATA: Jeste li nakon poraza od Turske razmišljali o tome da više ne pucate penale?
Iskreno, nisam. Već sam promašio penal protiv Japana i Estonije, što mi nije srušilo samopouzdanje. Bolje bi bilo da sam promašio i protiv Turske, samo da smo prošli. No što je tu je. Treba to što prije zaboraviti, dignuti glavu i gledati naprijed. Trebamo svi što prije zaboraviti EP i pripremiti se za klupske obveze te kvalifikacijske oglede, koji nam dolaze brzo.
24SATA: Kako je za Dinamo odigrao Ognjen Vukojević?
Dobar je bio i on i cijela momčad. Bila je to dobra utakmica. Isprva su oni bili bolji, poslije smo se mi vratili, tako da je utakmica bila ravnopravna, kakvi su, uostalom, svi naši ogledi s Dinamom. Dobili smo ih tek na jedanaesterce. Ne sumnjam kako će se Ognjen brzo uklopiti u momčad i igrati još i bolje. Kad se adaptira na klub, grad i Ukrajinu, sigurno će biti jedan od nositelja igre Dinama.
24SATA: Što očekujete od ove sezone?
Sigurno da nam je osvajanje superkupa podiglo samopouzdanje. Ciljevi su kao i uvijek najviši, trofeji u domaćim natjecanjima i što dalje u Ligi prvaka.

DOŠAO NA TRI GODINE, A OSTAT ĆE 'CIJELI ŽIVOT'

Odlazeći sa Stipom Pletikosom prije pet godina iz Hajduka u nepoznati Šahtar, Darijo nije mogao ni sanjati da će tamo ostati do kraja trogodišnjeg ugovora. No ostao je punih pet godina, a kako se čini, ostat će i mnogo dulje. Ponuda ima u izobilju unatoč tržišnoj cijeni od oko 11 milijuna eura, no Dariju se ne ide iz Donjecka. 
- Odlučio sam. Neću otići nikamo do kraja života. Ako me predsjednik i poželi prodati, reći ću mu da do kraja karijere ostajem u Šahtaru i da ne želim otići - izjavio je Darijo Srna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare