To je to što me zanima!

D. Vida: Realno smo bolja momčad od Norvežana...

Hrvatska U-21 reprezentacija u 17.30 sati igra kvalifikacijski ogled s Norveškom u Varaždinu. Ladićevi izabranici su u prvom susretu pobijedili
Vidi originalni članak

Nakon velikog uspjeha U-19 reprezentativaca na EP-u u Francuskoj red je došao na dvije godine stariju Hrvatsku koja će u Varaždinu odigrati sedmu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo koje se održava u Danskoj sljedeće godine. Na čelu skupine 7, ali i s utakmicom više, Ladićevi izabranici drugi put u ovom ciklusu odmjerit će snage s Norveškom. Kao i u prvom susretu u kojem su u Fredrikstadtu slavili 3-1, mladi 'vatreni' su favoriti. Jedan od najboljih igrača kvalifikacija novopočeni Bayerov stoper Domagoj Vida ne podcjenjuje protivnika, ali je svjestan da Norvežani nisu dostojni protivnik.
- Realno smo bolja momčad od Norvežana. Dobili smo ih u Norveškoj, vjerujem da ćemo i danas. Čvrsto smo na zemlji, nimalo ne podcjenjujemo suparnika, ali smo svjesni svoje kvalitete - rekao je Vida za Sportske novosti.
U Varaždinu neće biti Kalinića, Rakitića i Manuela Pamića.
- Naravno da nam takve veličine nedostaju. Ali Rakitića i Kalinića nije bilo ni u Norveškoj, pa smo tamo slavili. Ako smo mogli jednom, možemo opet - izjavio je bivši Osijekov igrač.
U drugom današnjem susretu igrat će Slovačka i Srbija koji nakon pet utakmica zauzimaju drugo, odnosno treće mjesto.
- Priželjkujem remi. Slovačka i Srbija vrlo su dobre momčadi, kvalitetom podjednake. Tamo će biti napeto jer tko izgubi, ispada.
Na EP prolaze pobjednici devet skupina te četiri najbolja drugoplasirana sastava.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jure50 11.08.2010.

    sramota da nema na hrt u najbitnija utakmica kvalifikacija

  • luckystrike 11.08.2010.

    25\' Gol za Hrvatsku.

  • gunnerOS 11.08.2010.

    @ jure50 - a sta je tu cudno.. znas da su smecari na hrtu.. jedva cekam dan da im prestanemo pretplatu placat.. pa ti ljudi nece imat za tv kalendar..

Komentiraj...
Vidi sve komentare