To je to što me zanima!

Da je bio zdrav, Yao Ming bi postao jedan od najboljih ikad

Gorostasni, 229 cm visoki Kinez Yao Ming, odlučio je da više neće igrati košarku. Ima 30 godina i mogao je, da nije bilo ozljeda, još dugo dominirati NBA ligom
Vidi originalni članak

Karijera je poput automobilske utrke. Stišćeš gas da vidiš koliko brzo automobil može ići. Ne treba ti puno da od nule dođeš do stotke i više ne želiš zakočiti. A ja sam morao, slikovito je rekao Yao Ming prošle godine oporavljajući se od jedne od mnogih operacije koje su mu uništile karijeru.

Gorostasni, 229 cm visoki Kinez, odlučio je da više neće igrati košarku. Ima 30 godina i mogao je, da nije bilo ozljeda, još dugo dominirati NBA ligom, za čiju je globalnu popularnost učinio više nego većina drugih.

- Da je bio zdrav, postao bi jedan od najboljih centara svih vremena - rekao je Rafer Alston, koji mu je pet godina bio suigrač u Houstonu. No u posljednje dvije godine odigrao je samo pet utakmica. Samo od ugovora u NBA ligi zaradio je skoro 100 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • onaj 10.07.2011.

    Imao je sve predispozicije postati jedan od najvećih! Vrhunska tehnika, igra leđima, igra licem prema košu, mekana ruka! Šteta, stvarno šteta zbog ozljeda! Yao legendo sretno ti u daljnjem životu!

  • mido91gunit50 09.07.2011.

    nebi nikad postao, jedino t-mac-a su povrede sprijecile da postane 1 od najboljih a ovoga ne

  • user_47232 09.07.2011.

    legenda : )

Komentiraj...
Vidi sve komentare