To je to što me zanima!

'Da je moj igrač napravio ono što je Erceg, ne bi više igrao'

Bivši igrač Splita Ante Erceg obračunavao se s klupom svog nekadašnjeg kluba, a trener 'crvenih' poručio je kako u njegovoj momčadi igrač nakon takvog poteza više ne bi zaigrao
Vidi originalni članak

Da se Ante Erceg nije rastao od Splita u ljubavi, nije nepoznato. Ali Hajdukov napadač trudi se da se to nikad ne zaboravi.

Tako je i u srijedu u pobjedi 5-2 nad gradskim rivalom ušao u verbalne okršaje s klupom Splita, navodno je dobacivao liječniku Lukšiću, čijim liječenjem nije bio zadovoljan dok je bio u Parku mladeži. I ozbiljno je naljuti trenera Splita Brunu Akrapovića.

- Nerado komentiram protivničke igrače. Ali moram. Svi nešto glumimo, oblačimo majice "respect", a ja vam tvrdim: da je moj igrač napravio to, više mi ne bi igrao! U prvoj utakmici pljunuo je prema našoj tribini, nije na meni da vam govorim što je napravio danas - ljutit je bio Akrapović:

- Ne ulazim u ono što je bilo ranije između njega i kluba, ali ponavljam, da moj igrač tako nešto napravi, ne bi više nikad zaigrao.

Najbolji pojedinac u redovima gostiju bio je po tradiciji bivši igrač Hajduka Ivan Pešić.

- Nismo zadovoljni jer nismo uzeli bodove, ali ako je neka utjeha, bar je utakmica bila zanimljiva za gledatelje. Stipica je obranio dva teška udarca kod 3-2 i to je prelomilo utakmicu – kazao je Pešić, a na konstataciju kako se već dugo o njemu priča kao o budućem igraču Hajduka, zaključio:

- Neka se priča do ljeta, vidjet ćemo.

Cibalia se Splitu primaknula na četiri boda, no Akrapovića to ne brine.

- Ne osvrćemo se na njih, pokušavamo pored svih problema koji nas muče iz dana u dan biti pozitivni. Mi igramo sljedeće kolo protiv Belupa, gdje možemo dosta toga riješiti, pogotovo jer Cibalija igra protiv Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Torcaast 27.04.2017.

    I sta je tocno napravia? Ercega su tretirali u Splita ko smece, govorili mu da lazira ozljede,a oni su bili krivi jer je ozljeden. Momak sada na svakoj utakmici Hajduka daje maksimalno od sebe, zabija golove i s njim nema nikakvih problema, naprotiv. Akrapovicu ne ulizuj se Zuzulu i ostavi se tudih igraca, izbacit ce vas u 3. ligu uskoro pa ti tamo sefuj.

  • Prki600 27.04.2017.

    Dečko će proći kao i Livaja,iste budalesine,.Završit će na nogometnim marginama i klupama druge španjolske lige na kojima će odrađivati kazne.Đaba ti sav talent svijeta kad je glava prazna.

  • vvvlada 27.04.2017.

    Treba ga kaznit i problem riješen, nema igrač šta puno pričat sa ikim. To je stvar opće kulture i škole nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare