To je to što me zanima!

Da li je susret s Rusijom prekretnica za 'Kauboje'?

Prva dva susreta protiv Norveške i Ukrajine pokazala su blijedo i neprepoznatljivo lice naših rukometaša. Hoće li 'Kauboji' napokon zasjati?
Vidi originalni članak

Dvije od dvije. Maksimalan je učinak hrvatskih rukometaša na europskom rukometnom prvenstvu u Austriji. Rezultatom možemo biti zadovoljni, no nikako ne i igrom. Nakon tijesne pobjede protiv Norveške 25-23 tješili smo se da je to bila samo početna nervoza. No, isti scenarij se dogodio protiv, na papiru slabašnih Ukrajinaca. Do prije par minuta prije kraja utakmice hrvatski rukometaši nisu znali za vodstvo, no odličnim obranama Alilovića uspjeli su se oduprijeti čvrstim Ukrajincima. Treće kolo je na redu i novi ispit - Rusija. Dobar stari protivnik neće bit lak zalogaj za 'Kauboje' iako su u prošlom kolu izgubili od Rusije. No, najveći protivnik ne leži u suparničkoj ekipi, već u našoj momčadi. Nakon susreta s Ukrajincima Červar je bio oštrog jezika.
- Da sam viši nalupao bih Marka Kopljara po guzici - nije štedio Lino mladog desnog vanjskog koji je dobio nezahvalnu ulogu da zamjeni Peru Metličića. No, najviše su podbacili oni od kojih se najviše očekivalo - Domagoj Duvnjak i Ivan Čupić.
- Čekam Čupića, ali čekam i boljeg Duvnjaka. To nije kritika, ali moraju početi igrati kao što su igrali prije. Njihova nam pomoć itekako treba - apelirao je na njihovu pomoć Červar koji se nada da će njihov doprinos donijeti lepršavost i agresivnost u igri. Da li je to bila samo početna nervoza 'Kauboja' ili ipak neke stvari ne 'štimaju' nakon otpisivanja legendarnog kapetana Metličića?

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Rab 23.01.2010.

    Ma mi smo izvrsni samo me kopljar čudi ima 210 cm a nemože zabiti gol,ali mi imamo mladu ekipu i odlični smo.Pogledajte Francuze nikad nisu imali lošiju obranu uvijek im je obrana bila zaštitni znak,i ćemo bit prvaci i uzeti jedino zlato koje nam nedostaje!!!!I IDEMO PAKLENI!!!!!!

  • bornita 23.01.2010.

    vjerojatno su se tek sad mladi igrači priviknuli na EP i oslobodili pritiska koji je bio na njima...vjerojatno će se sad iskazati i \"pregaziti\" ruse i prenijeti 4 boda dalje...SAMO HRVATSKA!!!

  • the bač 23.01.2010.

    Naravno da je! Ako Ruse dobijemo prenosimo 4 boda i sa samo jednom pobjedom u drugoj fazi prolazimo u polu finale,ima li bolje motivacije od toga!?Naši kauboji su spremni za to i naravno da će to dobiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare