To je to što me zanima!

'Da sam na mjestu Ramosa, ne bih mogao pogledati sina u oči'

Da se razumijemo, Sergio Ramos je svjetska klasa, godinama igra na visokoj razini za klub i reprezentaciju. Ali ovo? Kad vidi snimku, i njega će biti sramota, rekao je Rio Ferdinand
Vidi originalni članak

Juan Cuadrado prvi je igrač u povijesti Lige prvaka koji je u finalu dobio crveni karton kao zamjena. Kolumbijac nije mogao vjerovati da je dobio drugi žuti karton, a Rio Ferdinand ne može vjerovati da je Sergio Ramos tako naglasio taj njihov duel.

- Ne znam kako bih stao pred sina i pogledao ga u oči da sam napravio ovo što je Ramos na kraju utakmice - rekao je bivši stoper Manchester Uniteda.

Ferdinand radi kao komentator za BT Sport i nije mu jasno zašto jedan od najboljih braniča svijeta radi ovakve stvari. Istina, bilo je kontakta između njih Ramosa i Cuadrada, ali baš takvog da bi se stoper Reala trebao previjati od bolova?

- Da se razumijemo, Ramos je svjetska klasa, godinama igra na visokoj razini za klub i reprezentaciju. Ali ovo? Kad vidi snimku, i njega će biti sramota - dodao je Ferdinand.

Real je vodio 3-1, do kraja je bilo šest minuta. Sergio Ramos je sjajnim startom izbio loptu ispred Juana Cuadrada. Kolumbijac je krenuo izvesti aut i presjekao je put Ramosu. Stoper Reala bacio se kao da ga je udario kamion.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • jdn 06.06.2017.

    Ramos je spanjolac i tko ih pozna sve im je jasno a tko ih ne zna neka pogleda jug Italije ili Grcku, Maroko, Tunis,...

  • 05.06.2017.

    Markane, mislim da si toliko dugo na aparatima, da bi te trebalo iskljuciti :D

  • MH08 05.06.2017.

    Pa ovdje samo barcelonini navijaci i Marko Š. ne vide da je Cuadrado idiot i da je bespotrebno nagazio Ramosa u prolazu...a ko nezna tako u prolazu kad te udari po zglobu boli kao da te udario lopatom

Komentiraj...
Vidi sve komentare