To je to što me zanima!

Da se naježiš: Pogledajte kako se Cibona oprostila od Dujmića

"Kako je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena" stihovi su koji su se često pjevali u Draženovu domu i Maksimiru, a jednu takvu snimku objavio je kultni klub povodom smrti velikana
Vidi originalni članak

Hrvatska estrada i dalje se oprašta od velikana hrvatske glazbe, skladatelja Rajka Dujmića, koji je preminuo u utorak u Rijeci u 66. godini od posljedica prometne nesreće.

Legendarni kantautor ostavio je velik trag i u društvenom pa i sportskom svijetu. Skladao je glazbu za glavnu navijačku himnu hrvatske nogometne reprezentacije "Moja domovina" koja se rado pjeva na utakmicama nacionalnih vrsta u svim sportovima.

POGLEDAJTE VIDEO: Odlazak velikana Rajka Dujmića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka publika posebno je vezana za njegove hitove "Za dobra stara vremena" koja je neslužbena Dinamova himna, kao i na pjesmu "Plava košulja".

Maksimirski klub od Dujmića se na Facebooku oprostio objavom: "Hvala na pjesmama i uspomenama koje će uvijek živjeti s nama, gospodine Dujmić! Neka Vam je laka hrvatska zemlja! 🙏 🕯".

Počast mu je odala i Cibona prisjetivši se istih dvaju pjesama grupe Novi fosili.

"Košulja plava nek' umjesto tebe diše... 💙 Hvala ti za svaku pjesmu, hvala za uspomene! Počivaj u miru, Rajko!", napisali su cibosi, pa kasnije objavili i video iz krcate Draženove dvorane u kojoj se ori Rajkov hit.

Riječ je o utakmici protiv Partizana 4. veljače 2014. u kojoj je zagrebački klub pobijedio 80-76, a Dario Šarić briljirao s 22 koša.

"Legende nikad ne umiru... 🙏", napisali su uz navijačku izvedbu hita "Za dobra stara vremena".

POGLEDAJTE VIDEO: Cibona pjeva Dujmićev hit

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DINAMO HERCEGOVINA 06.08.2020.

    Pocivaj u Miru,dobri covjece ,velikiRAJKO HERCEGOVINA nece zaboraviti nikad Kosulju plavu,Za dobra stara vrenena,Domovinu ,ma sve tvoje sto si napisao za nas !Neka ti je laka Hrvatska zemlja i gore sviraj u visinama s postovanjem i iskrenom sucuti tvojoj obitelji🙏🙏🙏🙏🙏

  • 05.08.2020.

    Svaka cast na oprostaju od Rajka Dujmica ali htjedoh reci kako vam svadbe od 200 ljudi smetaju a nekoliko tisuca u Ciboni ne! Korona voli samo svadbe jelte!!

  • KARL_3 05.08.2020.

    Bla bla,blaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare