To je to što me zanima!

Da se zna tko je prvak: Nitko u povijesti La Lige nije ovo nosio

Igrači Barcelone na desnom rukavu, iznad oznake La Lige, imat će prišiven zlatni emblem s natpisom '17./'18. koji označuje da se radi o najboljoj španjolskoj momčadi protekle sezone
Vidi originalni članak

Barcelona u 22:15 sati dočekuje Alaves na otvaranju sezone u La Ligi. 

Katalonci, koji posljednje desetljeće dominiraju u Španjolskoj kao daleko najbolja momčad sa sedam naslova u prvenstvu i šest titula u Kupu kralja, na dresu će ove sezone nositi nešto što nitko u dosadašnjih 89 godina La Lige nije imao.

Messi, Rakitić, Coutinho i društvo na desnom rukavu, iznad oznake La Lige, imat će prišiven zlatni emblem s natpisom '17./'18. koji označuje da se radi o najboljoj španjolskoj momčadi protekle sezone i branitelju naslova.

Povratak na 4-3-3

Barcelona, koja je već osvojila trofej u novoj sezoni, u superkupu protiv Seville, koja je šansu za titulu dobila na račun samog ulaska u finale Kupa kralja, inače ne bi bilo superkupa, jer Barcelona je osvojila sve, prošlu sezonu završila je s 14 bodova ispred Atletica i 17 ispred Reala čime je okrunila desetljeće dominacije u Španjolskoj.

U novu sezonu Barcelona će vjerojatno ući s dobrim starim 4-3-3 sustavom. Nema više Inieste, na njegovom je mjestu Coutinho, Busquets i Rakitić gotovo su nezamjenjivi u prvih 11, a trojac naprijed su Dembele, Suarez i naravno Messi.

Utakmica protiv Alavesa mogla bi ući u Barcinu povijest jer, koji god njezin igrač zabio, bit će to jubilej, 6000. gol Barcelone u 89 sezona u prvenstvu.


 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • MH08 19.08.2018.

    Naravno da nitko nije nosio dres sa oznakom prvaka 2017/2018 do sada...bilo bi glupo to nositi u 2016. godini

  • luna5 18.08.2018.

    šta če dinamu prišiti

  • Frenkyy 18.08.2018.

    Hahaha Boli njih onaj broj 13 na nečijem rukavu, meni se čini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare