To je to što me zanima!

Da vas vidimo, dečki! Vratili se Sammir, Bradarić, Andrijašević

Tri dokazane klase za HNL, od ovog su vikenda ponovno na našim travnjacima. Sammir u dresu Lokomotive, Filip Bradarić u dresu Hajduka, a Franko Andrijašević u dresu Rijeke
Vidi originalni članak

Filip Bradarić, Franko Andrijašević i Sammir. Tri dokazane klase za HNL, od ovog su vikenda ponovno na našim travnjacima. Sammir u dresu Lokomotive, Filip Bradarić u dresu Hajduka, a Franko Andrijašević u dresu Rijeke.

- Sammir je pojačanje i za Real kad je u formi - bombastično je najavio pojačanje Lokomotive direktor kluba Božidar Šikić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brazilac je godinama bio ponajbolji igrač HNL-a, ali sad treba vidjeti u kakvom je stanju. Posljednji mu je klub bio Sport Recife u domovini. Filip Bradarić došao je na posudbu iz Cagliarija u Hajduk. On će bez sumnje biti veliko pojačanje za Splićane.

- Mogu slobodno reći da nisam nikad bio iskusniji, nikad bolji - rekao je nakon povratka u Split Bradarić, koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio srebro s Hrvatskom. Franko Andrijašević vratio se u Rijeku, došao je na posudbu iz Genta.

S Riječanima je 2017. osvojio dvostruku krunu. Igrao je briljantno te sezone. Bradarić prvu povratničku utakmicu u dresu Hajduka ima na Rujevici protiv Rijeke s kojom je osvojio naslov prije dvije godine. Nasuprot njega bit će prijatelj Franko Andrijašević. Jadranski derbi igra se u nedjelju od 19 sati. Brazilac Sammir za Lokomotivu debitira u subotu u Velikoj Gorici.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nostradamus 14.09.2019.

    Kad bi usporedili ove igrace kad su bili na vrhuncu svoje moci onda bi Sammir bio broj 1 i dugo dugo ova dva lika ne bi stala s nji u recenicu. Onda vjerojatno Andrijasevic pa Bradaric. Medjutim sada nisunubformi i mislim da ce najvise profitirati Hajduk sa Bradaricem

  • kajzanavek 14.09.2019.

    Za sad liga je pojačana za tri imena. Nadam se da će i igrački to dokazat.

  • DominikLivakovic1 14.09.2019.

    Sammir - Bog HNL-a. Posljednji nogometni bohem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare