Sport

Komentari 6

Da vas vidimo, dečki! Vratili se Sammir, Bradarić, Andrijašević

Da vas vidimo, dečki! Vratili se Sammir, Bradarić, Andrijašević

Tri dokazane klase za HNL, od ovog su vikenda ponovno na našim travnjacima. Sammir u dresu Lokomotive, Filip Bradarić u dresu Hajduka, a Franko Andrijašević u dresu Rijeke

Filip Bradarić, Franko Andrijašević i Sammir. Tri dokazane klase za HNL, od ovog su vikenda ponovno na našim travnjacima. Sammir u dresu Lokomotive, Filip Bradarić u dresu Hajduka, a Franko Andrijašević u dresu Rijeke.

- Sammir je pojačanje i za Real kad je u formi - bombastično je najavio pojačanje Lokomotive direktor kluba Božidar Šikić.

Brazilac je godinama bio ponajbolji igrač HNL-a, ali sad treba vidjeti u kakvom je stanju. Posljednji mu je klub bio Sport Recife u domovini. Filip Bradarić došao je na posudbu iz Cagliarija u Hajduk. On će bez sumnje biti veliko pojačanje za Splićane.

- Mogu slobodno reći da nisam nikad bio iskusniji, nikad bolji - rekao je nakon povratka u Split Bradarić, koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio srebro s Hrvatskom. Franko Andrijašević vratio se u Rijeku, došao je na posudbu iz Genta.

S Riječanima je 2017. osvojio dvostruku krunu. Igrao je briljantno te sezone. Bradarić prvu povratničku utakmicu u dresu Hajduka ima na Rujevici protiv Rijeke s kojom je osvojio naslov prije dvije godine. Nasuprot njega bit će prijatelj Franko Andrijašević. Jadranski derbi igra se u nedjelju od 19 sati. Brazilac Sammir za Lokomotivu debitira u subotu u Velikoj Gorici.