To je to što me zanima!

Da vas vidimo: Koliko znate o 'kraljicama šoka'? Riješite kviz

Doznali smo da je naša Valentina Blažević iz Knina, a ne iz Sinja, saznali smo kako smo jedini na Euru imali dva para blizanki, ali znate li kako se one prezivaju? To pitanje i još nekoliko njih, čeka vas u našem kvizu...
Vidi originalni članak

One su obilježile ovaj prosinac i unijele nam radosti u ovim teškim vremenima. One su junakinje zbog kojih je rukometna groznica u Hrvatskoj počela već u prosincu, junakinje zbog kojih smo svaki dan tijekom prosinca s nestrpljenjem čekali početak svake utakmice, radovali se s njima, ljutili, plakali od sreće.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatske rukometašice dobile su posebno mjesto u našim srcima zahvaljujući borbenosti, timskom duhu i velikom srcu. Uživale su u rukometu, smijale se i plesale kada su pobjeđivale, ali smijale se i kada su gubile. To je to zajedništvo kojim su nas osvojile.

Naše brončane rukometašice su bile dio naših života tijekom prosinca, ali koliko ste naučili o njima?

Doznali smo da je naša Valentina Blažević iz Knina, a ne iz Sinja, saznali smo kako smo jedini na Euru imali dva para blizanki, ali znate li kako se one prezivaju? 

Koliko je visoka Ćamila Mičijević i koja je naša rukometašica u djetinjstvu trenirala gimnastiku?

Pratili ste naše rukometašice i vjerujemo da znate puno o njima, ali pripremili smo vam zanimljiva i ne baš lagana pitanja te vas izazivamo na dvoboj! Vrijeme je korone pa su zabranjena okupljanja, ali smijete okupiti svoju obitelj i izazvati svoje majke, očeve, braću, sestre na kviz koji smo pripremili za vas.

Da vidimo tko je najviše čitao i pratio, da vidimo tko najviše zna o 'Kraljicama šoka'!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 1234go 27.12.2020.

    ĆANA SREĆO NAŠIH DANA

  • JA SAM TAJ 24.12.2020.

    Da vas vidimo koliko znate... Točno onoliko koliko ste o njima do sada pisali a to je ništa.

  • ćufta 23.12.2020.

    Koliko ste ih vi mediji željeli promovirati do prije prvenstva,toliko ljudi i znaju o njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare