To je to što me zanima!

Dado Pršo kandidat za idealnu momčad Monaca svih vremena

Klub iz kneževine slavi svoj 90. rođendan, pa je navijače zamolio da pomognu pri odabiru najbolje momčadi u povijesti Monaca. Na popisu kandidata je i Dado Pršo
Vidi originalni članak

Obrambena linija Monaca već je izabrana. Na golu je Fabien Barthez, ispred njega s desna na lijevo Manuel Amoros, Lilian Thuram, Patrick Battiston i Patrice Evra. U sredini su četiri mjesta na čekanju, a u napadu samo dva. Među kandidatima za jedno napadačko mjesto je i naš Dado Pršo

Nisu u Monacu zaboravili da se radi o igraču koji je zabio četiri gola u Ligi prvaka na susretu protiv Deportiva i nastupio u finalu iste sezone (2003./04.), a pomogao je i u osvajanju prvenstva i kupa. Ipak, teško da će završiti u idealnoj momčadi, s obzirom na konkurenciju. 

Posjetitelji Monacove stranice mogu glasovati za Thierryja Henryja, Davida Trezegueta, Fernanda Morientesa, Sonnyja Andersona, Marca Simonea  i Pršu, koji zasad ima četiri posto glasova, daleko od vodećeg Henryja (40%). Za svojeg favorita možete glasovati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 03.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WieJaNein 03.12.2014.

    Prvi je sa 57%.

  • beemysm 03.12.2014.

    neznam jesam ja corav ili je prso ispred henryja trezegueta i ekipe ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare