To je to što me zanima!

Daily Mail: Tottenham gleda Srnu protiv Fulhama

Londonske dnevne novine, Daily Mail, navode da će utakmicu 1/16 finale Europa lige Šahtara i Fulhama gledati skauti i predstavnici Tottenhama
Vidi originalni članak

Prvu će utakmicu 1/16 finala Europa lige u četvrtak na Craven Cottageu igrati domaći Fulham i ukrajinski Šahtar. Igrat će za goste, aktualne pobjednike natjecanja, i Darijo Srna. Londonski dnevnik Daily Mail navodi da će utakmicu gledati predstavnici Tottenhama, Fulhamova gradskog rivala u Premiershipu, čiji je trener Harry Redknapp, kako izgleda, zainteresiran dovesti još jednog Hrvata u klub za koji već nastupaju Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar, i u kojem bi na ljeto također mogao osvanuti Stipe Pletikosa. Isti izvor navodi da je veliki obožavatelj 27-godišnjeg kapetana hrvatske reprezentacije trener Chelseaja Carlo Ancelotti, koji se za Srnu navodno raspitivao tijekom prošlog mjeseca, te razmišljao o njegovu dovođenju. Odustao je, pišu Englezi, kad je čuo cijenu. Osim Tottenhama, Srna je također i dalje na meti minhenskog Bayerna, koji nastavlja tražiti jedno vrhunsko rješenje na poziciji beka, obzirom da Philipp Lahm može igrati i lijevo i desno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Marin16 17.02.2010.

    Kao da je Srna neki talent pa ga gledaju ako im se dosad nije svidio onda stvarno..

  • taurus1986_1 16.02.2010.

    Šta ga imaju gledat,dok imaju priliku nek ga odma kupe,pa srna je premija za klub takvog ranga po meni on je za real,barcelonu,chelsea i te ;)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare