To je to što me zanima!

Daily Mail: United je osigurao dolazak Thiaga iz Barcelone

Alcantara bi trebao imati godišnju plaću u Manchesteru od šest milijuna eura. Daily Mail piše kako je Manchester United već sve dogovorio i transfer je pitanje dana...
Vidi originalni članak

Thiago Alcantara sljedeće sezone igrat će u Manchester Unitedu. Tako barem tvrdi britanski tabloid, Daily Mail koji piše kako su "crveni vragovi" već osigurali dolazak mlade Barcelonine zvijezde na Old Trafford. 

Alcantara bi trebao imati godišnju plaću u Manchesteru od šest milijuna eura. Ključna je bila Alcantarina želja za igrom. U Barceloni ne dobiva toliko šansi koliko smatra da zaslužuje, a Svjetsko prvenstvo u Brazilu sve je bliže i Thiago zna da neće biti pozvan ako će sjediti na klupi.

Barcelona će pokušati sve kako bi zadržala Alcantaru, ali to neće biti lako jer mu ne mogu obećati da će igrati u prvoj postavi.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • formet 22.06.2013.

    Napokon!decak je talentiran i ako je istina da potpisuje za United dobro za njega,prvi sastav ce igrati bez pogovora!jos da dodje strootman,lewandowski i garay i nece nam biti premca!ONE UNITED!

  • Prikaze 2010 22.06.2013.

    sigurno ce uspjet u unitedu, ko velika vecina igraca...a mozda mu i ostanak u barceloni znaci propast...vidi se da je thiago pametan..dok je mlad trazi mjesto u prvoj ekipi..unitedu fali veznjak, tako da ce igrat. bolje mu je igrat nego sjedit u jednoj barceloni koja i ovako i onako propada

  • Frenkyy 22.06.2013.

    Odličan igrač, premalo korišten u Barci!!!NOVO!!!! Isco je u Realu! Slijedi Cavani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare