To je to što me zanima!

Daily Mail: Vedran Ćorluka će potpisati za Bilićev Lokomotiv

Obzirom da je za Hrvatsku Euro završen u ponedjeljak porazom od Španjolske, ako je tvrdnja Daily Maila točna, branič bi vrlo brzo mogao realizirati transfer u Moskvu
Vidi originalni članak

Tottenhamov branič Vedran Ćorluka potpisat će za moskovski Lokomotiv nakon Eura u Poljskoj i Ukrajini, bez upitnika tvrdi otočki tabloid Daily Mail...

Već se dulje vrijeme spominje zanimanje ruskog kluba, čiji je novi trener dosadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić, za Ćorlukine usluge. S obzirom da je za hrvatsku reprezentaciju Europsko prvenstvo završeno u ponedjeljak porazom od Španjolske, ako je tvrdnja Daily Maila točna, 26-godišnji branič bi vrlo brzo mogao realizirati transfer u Moskvu.

Podsjetimo, hrvatski je nogometaš drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Bayeru iz Leverkusena, a budući da je u Tottenhamu u posljednje vrijeme dobivao malo prilika, odlazak s White Hart Lanea se čini realnim.

Ode li u Lokomotiv, tamo će ga, osim Bilića, dočekati i bivši suigrač iz "spursa" Roman Pavljučenko.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gronthor 19.06.2012.

    Bolje da igra u Moskvi nego da grije klupu u Londonu to je veliki plus za samu reprezentaciju imati Čarlija u natijecateljskoj formi !

  • Coect 19.06.2012.

    bilić će od lokomotive napravit suvremeni japanski vlak na magnet xD

  • Chelsea11_1 19.06.2012.

    a bar će igrat :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare