To je to što me zanima!

Ivan Perišić oduševio Brazilce: Pa mi igramo s nogometašem!

KAO PRAVI Uz najbolje svjetske odbojkašice i odbojkaše na jakom Poreč Majoru igrao je jedan od najboljih krilnih nogometaša Europe. Ivan Perišić nije se previše razlikovao od ostalih profića na turniru
Vidi originalni članak

Alvaro Filho i Saymon Barbosa prvi su nositelji turnira i očekivano su pobijedili Perišića i Dell'Orca u dva seta, oba 21-10. No Ivan Perišić nije se previše razlikovao od ostalih profesionalnih odbojkaša na jakom Poreč Majoru. 

- Sva djeca u Brazilu žele biti nogometaši, a on je slavan nogometaš i želi biti odbojkaš na pijesku. I ja sam sanjao da ću biti nogometaš, a sad sam na terenu s jednim koji je odlučio postati odbojkaš. Nevjerojatno - rekao je Alvaro Filho.

Nakon meča razmijenio je dres s Ivanom.

- Fenomenalan je osjećaj igrati protiv njega. Drago mi je da sam bio dio toga - rekao je.

<<< pogledajte kako se Perišić snalazi na pijesku >>>

Ivan je čudo

Uz najbolje svjetske odbojkašice i odbojkaše igrao je jedan od najboljih krilnih nogometaša Europe. Interov krilni napadač i hrvatski reprezentativac trebao je igrati u srijedu navečer, ali umiješala se kiša.

- Svako ljeto kada dođe u Split, gotovo svakodnevno je na Žnjanu i pobjeđuje profesionalce. Ti dečki ne mogu vjerovati da je od njih bolji tamo neki nogometaš. Ma, Ivan je čudo - rekao je Nikša Dell’Orco (25).

Igra i večeras

Do čuda nisu mogli protiv favorita turnira, sjajnih Brazilaca koji su osvojili zlato u Fort Lauderdaleu, prvoj ovogodišnjoj stanici Swatch Beach Volleyball Major Seriesa. I dok je većina njegovih kolega na odmoru, Perišić će u jednom danu odigrati dva zahtjevna meča. Večeras Ivan i Dell'Orco igraju protiv Amerikanaca Brunera i Petersona.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • komentator__Luka 29.06.2017.

    tko zna nogomet zna i odbojku i još neke sportove

  • 1980bena 29.06.2017.

    PRAVI SPORTAŠ DOBAR JE U SVEMU ZBOG KOORDINACIJE TIJELA još kad si spreman kao on,onda ništa nije problem..

  • Cortenox 29.06.2017.

    Zakaj oni ne igraju u tangicama kao i ženske ? hm...

Komentiraj...
Vidi sve komentare