To je to što me zanima!

Dajte im više tu titulu! 'Redsi' slomili United, City je na -16

Liverpool je sada još malo povećao prednost nad drugoplasiranim Manchester Cityjem i još uvijek ne zna za poraz ove sezone. Prvi trofej Premier lige nakon 30 godina sve je bliži...
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola pobijedili su Manchester United u najvećem engleskom derbiju 2-0 golovima Virgila Van Dijka u 14. minuti i Mohameda Salaha u 93. Zabio je Liverpool još dva u susretu, no oba su opravdano poništena. Prvo majstorija Roberta Firmina pa onda i pogodak Georginija Wijnalduma.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je United krenuo bolje, Liverpool je stigao do prednosti preko Van Dijka u 14. minuti, a Trent Alexander-Arnold ostvario još jednu asistenciju u nizu. Bila mu je to 11. u sezoni.

Od tog trenutka sve je bilo u znaku domaćina pa je do kraja poluvremena postigao još dva gola no oba su poništena. Tek u nastavku Manchester United je ozbiljnije zaprijetio kada je Martial poslao loptu malo iznad prečke, međutim to je otprilike bilo to.

'Crveni Vragovi' dali su sve u napad posljednjih nekoliko trenutaka utakmice što je Liverpool iskoristio kada je Alisson sa svojeg gola poslao jednu dugačku loptu i pronašao samog Mohameda Salaha. Egipćanin je neumoljivo pogodio za konačnih 2-0.

Dejan Lovren nije konkurirao za današnji nastup.

Liverpool je sada još malo povećao prednost nad drugoplasiranim Manchester Cityjem i još uvijek ne zna za poraz ove sezone. Prvi trofej Premier lige nakon 30 godina sve je bliži...

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 20.01.2020.

    KLOPP,sta reci odgad je preuzeo Liverpul gazi prema vrhu strelovito.Drago mi je jer su stvarno zasluzili ,covik preferirira brz i okomit nogomet prekrasan za gledat a ucinkovit do bola.

  • RoNaLdO_10 20.01.2020.

    Ovaj Liverpool je jednostavno nezaustavljiv. Nakon 23 kola 30 bodova ispred najvecih rivala s utakmicom manje. Napokon ih se dozivljava ozbiljno kad se kaze da je ovo ta godina. YNWA

  • Pool1968 19.01.2020.

    Nesto u zadnje vrijeme nema onih tipova koji su Liverpool nazivali Luzerpoolom. Ha Ha Gdje ste?

Komentiraj...
Vidi sve komentare