To je to što me zanima!

'Nemojte govoriti Mandži da je ozlijeđen jer će skroz poludjeti'

Mario uvijek želi igrati. Bilo to u dresu reprezentacije, bilo u dresu Juventusa, on uvijek daje sve od sebe. Istina, Mandžo je sam tražio da igra u Kijevu, rekao je za talijanske medije Zlatko Dalić
Vidi originalni članak

Iza Zlatka Dalića turbulentan je tjedan. Ekspresno je, i navodno jednoglasno, izabran za novog izbornika Hrvatske, a dobio je samo jedan zadatak - pobijediti Ukrajinu. To je i napravio i sa stilom odveo Hrvatsku u dodatne kvalifikacije za SP. Spasio je stvar u samo dva dana priprema i postao priča ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednoj nam Italiji čije je medije zanimao na Čizmi obožavani Mario Mandžukić i njegov bespoštedni pristup treninzima, utakmicama... 

Tako im je u oko upao i Mandžin nastup samo dva dana nakon što je napustio teren u Rijeci zbog ozljede gležnja.

- Mario uvijek želi igrati. Bilo to u dresu reprezentacije, bilo u dresu Juventusa, on uvijek daje sve od sebe. Istina, Mandžo je sam tražio da igra u Kijevu. Ostali igrači s takvim problemom vjerojatno ne bi igrali - rekao je Dalić talijanskom Tuttosportu te nastavio s pohvalama na račun našeg napadača:

- Mandžukić ima duh ratnika i nevjerojatan je profesionalac. S obzirom da ga poznam, nije me to iznenadilo. Kad bih mogao, u svoju idealnu momčad uvrstio bih 11 Marija Mandžukića.

Mandžu i njegov Juve u subotu čeka težak ispit protiv Lazija u Serie A.

- Nemojte mu govoriti da je ozlijeđen i da ne može igrati. Ako to napravite, razljutit ćete ga. On se vratio i osjeća se dobro. Mislim da mu se ništa ozbiljno nije dogodilo dok je igrao za Hrvatsku. Može igrati, trenirao je i jako je dobar - rekao je njegov trener Massimiliano Allegri uoči utakmice Juvea protiv Lazija.

- De Scigliju, Höwedesu i Pjaci treba još malo vremena, vrlo su blizu povratka - rekao je Allegri po pitanju drugog Hrvata u Juveu, Marka Pjace.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Glasaj za HSP1861 14.10.2017.

    Ovaj Mandukic nije u stanju dat gol

  • istri 13.10.2017.

    kad zaigraju lose. pljuvate po njima , kada zaigraju dobro ich dizete u nebo. i sto kazati? ja licno bih rekao kultura na nizini. u nijemackoj bodre svoje kada pobjedzuju i jos vise kada gube i sto kazati? ja licno bih rekao kultura na visini.mnogo srece u buducim utakmicama i put ka Russland.

  • arow 13.10.2017.

    Talijani se kunu u Mandzu,covjek gine svaku tekmu,pa Higuain je kostao 100 milijuna a bio je na klupi a Mandzo samo ako je polomljen

Komentiraj...
Vidi sve komentare