To je to što me zanima!

Dalić dobio godišnju nagradu grada Splita: Jako sam sretan

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dobio je godišnju nagradu grada Splita. Za nagradu ga je predložio Petar Škorić, a sve je realizirao Splitski savez sportova
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić (52) ostvario je novo veliko postignuće. Nakon srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, hrvatski izbornik pokupio je hrpu nagrada, a zadnje priznanje stiglo je od grada Splita. 

Dalić je osvojio gradsku godišnju nagradu. Predložio ga je Petar Škorić, a ideju je u djelo proveo Splitski savez sportova.

Odluka o nagradi prihvaćena je natpolovičnom većinom, a biralo je 29 nazočnih vijećnika.

- Rezultatima rada, ponašanjem, domoljubnim odnosom u promociji sporta dao je veliki doprinos promicanju međunarodnog ugleda Republike Hrvatske i grada Splita, u kojem je pohađao i završio srednju školu i započeo svoju profesionalnu karijeru - stoji u obrazloženju komisije.

Na svečanost je došao i sam Dalić koji je blistao od sreće.

- Jako samo ponosan i sretan zbog ove nagrade, veliko priznanje za mene. Hvala gradu Splitu - poručio je kratko Dalić, a priznanje su mu u Hrvatskom narodnom kazalištu uručili predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dsmilja1 06.05.2019.

    Nemože jer je domoljubno i ponizno podigao visinu godišnjeg ugovora s 500.000 na milijun eur godišnje

  • 06.05.2019.

    Može on otići izBosne bolan al Bosna iz njega nikad izaći neće.Bosanac ostaje Bosanac.

  • tomo2989 06.05.2019.

    Dalicu je bolje da se primi svog primarnog posla i pocne razmisljat o reprezentaciji ili neka jednostavno prepusti nekom drugom dok se ponovno ne osramotimo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare