To je to što me zanima!

Dalić: Imam viziju za SP, ali još je rano govoriti o popisu igrača

Imam u svojoj glavi viziju što hoću i kako hoću, ali sve to ću provjeriti u sljedećih šest mjeseci koliko je ostalo do Svjetskog prvenstva, rekao je Zlatko Dalić koji je vodio Tropic na turniru 'Četiri kafića'
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić izjavio je u utorak kako ima viziju sastava za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali da je još rano govoriti o popisu igrača koje će pozvati u reprezentaciju za to natjecanje.

- Imam u svojoj glavi viziju što hoću i kako hoću, ali sve to ću provjeriti u sljedećih šest mjeseci koliko je ostalo do Svjetskog prvenstva - rekao je Dalić novinarima u Splitu gdje je s trenerske kupe vodio momčad Tropica na 16. malonogometnom turniru "Četiri kafića."

'ČETIRI KAFIĆA' Prosinečkom i Daliću ovacije u Splitu, Tropic je osvojio turnir

Po Dalićevim riječima, u sljedećih šest mjeseci se puno stvari može promijeniti i još nije vrijeme za popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Na upit je li šest mjeseci uoči SP-a atmosfera u Hrvatskoj dobra za reprezentaciju, Dalić odgovara:

- Atmosfera je uvijek dobra jer radim svoj posao.

Nije želio komentirati aktualno stanje u hrvatskom nogometu rekavši kako je on izbornik.

- Uvijek se veselim dolasku u Split i ovdje sam zbog humanitarne akcije ovog turnira i to je za mene najvažnije a druge me stvari ne zanimaju - rekao je Dalić koji je prilikom predstavljanja kao trenera Tropica splitska dvorana pozdravila ovacijama.

Turnir "Četiri kafića" je humanitarne naravi i sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora bit će donirana Centru "Mir" u Rudinama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tkokontrolirabanke 27.12.2017.

    Vizija bez Preda, on samo koci igru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare